Connect with us

Hír

Slay Top7-es corner fizetést akar

Darius Slay, a Detroit Lions cornere tavaly zseniálisan játszott, elit teljesítményt nyújtott. Ennek megfelelően szeretné, ha meg is fizetnék sőt, még az árát is belőtte.

 

Most egy top7-es CB vagyok. Ameddig Darrelle Revis játszik, addig ő a legjobb corner számomra. Richard Sherman is ott van,  Patrick Peterson szintén, de imádom Chris Harris, Joe Haden és Aqib Talib játékát is. Úgy érzem, ők az igazi elit tagjai és mindent megteszek érte, hogy elérjem a szintjüket“.

 

darius-slay-111915-usnews-getty-ftr_1e7arkszvhp7h1grdhrriyq9er

 

Slayt a 2013-as draft második körében szerezte meg a Lions és szép fokozatosan egy elit cornerré nőtte ki magát. Egyetlen komolyabb hiányossága, hogy nem szerez sok interceptiont, az utóbbi két évben csak négyet sikerült, bár ezt azzal kompenzálja, hogy meccsenként 10-15 yardokat enged elkapásonként. A még mindig csak 25 éves védő most lép szerződése utolsó évébe, tehát a Lions szempontjából érdemes lenne mihamarabb hosszabbítani vele. Jelenleg a hetedik legnagyobb szerződés 12,5 millió dollár évente, a legjobb pedig Josh Normané évi 15 millióval. Sanszos, hogy Slay is a két érték között fog keresni a következőkben, tekintve a teljesítményére és a korára.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!