Connect with us

Hír

Talib saját magát lőtte lábon?

Aqib Talib szombat éjjel egy dallasi szórakozóhelyen került problémás helyzetbe és eddig úgy tudtuk, hogy dulakodás közben valaki meglőtte a jobb lábát. Talib azt mondta a rendőrségnek, hogy nagyon homályos minden, szinte semmire sem emlékszik, annyit ivott. Most azonban állítólag hozzá közel álló embereknek azt mondta, hogy saját magát lőtte lábon.

 

88953143

 

Nem ez lenne az első hülye ügye fegyverekkel, még 2011-ben az anyjától vett el egy fegyvert és lőtt rá a húga pasijára. Ezen kívül nem ez az első eset, hogy NFL-játékos lábon lövi magát, Plaxico Burres börtönbe is ment érte a szigorú New York-i törvények értelmében. Azt nem tudjuk, hogy milyen következményei lehetnek ennek a dolognak a texasi törvények szerint, de könnyen lehet, hogy ez befolyásolta Talibot abban, hogy azt mondja a rendőröknek, nem emlékszik semmire. Ha valóban igaz, hogy saját magát lőtte lábon a játékos, akkor későbbi cselekedetével metaforikusan is lábon lőheti magát és végül lehet, hogy a rendőrség félrevezetése miatt kerül bajba.

 

Talib egyébként jól van, kiengedték a kórházból, azonban a tegnapi ceremóniára nem utazhatott el a csapattal a Fehér Házba és feltehetőleg kihagyja az egész holtszezonbeli-programját a Broncosnak.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!