Connect with us

Hír

A drog az rossz, értem?

Nincs szerencséje a Dallas Cowboysnak, de részben magának is köszönheti. Demarcus Lawrence négy, Rolando McClain tíz meccses eltiltással kezdi meg a szezont, és ehhez csatlakozik most Randy Gregory is.

 

Dallas Cowboys defensive end Randy Gregory (94) catches his breath during an NFL football rookie minicamp Friday, May 8, 2015, at the Cowboys headquarters in Irving, Texas. (AP Photo/James D Smith)

 

Gregory ugyan már kapott az offseasonben egy négy meccsre szóló eltiltást, azonban insiderek riportja szerint ez a szám növekedhet. A fiatal defensive end ugyanis beiratkozott egy rehabilitációs központba, hogy véget vessen a káros szenvedélyek utáni vágyának. Állítólag nagyon zárkózott lett, senkit nem engedett közel magához az utóbbi időben, azt reméli, hogy a rehabilitáció majd ezen a problémáján is segíteni fog, így mihamarabb visszatérhet a pályára. Ezen felül az NFL is meghosszabbítja az eltiltást, egyelőre még nem hivatalos, de minden valószínűség szerint tíz meccsre bővítik a korábban kiszabott büntetését.

 

A Cowboys ezzel a két kezdő pass rusheréről és az egyik kezdő linebackeréről is lemondhat, ami az így sem a liga elitjébe tartozó védelemnek hatalmas érvágás, ráadásul Gregory már a tavalyi újonc szezonját is eltiltással kezdte. Korábban rengeteg kritika érte Jerry Jones filozófiáját, miszerint nem érdekli, ha egy játékos problémás múlttal vagy magatartással rendelkezik, de az utóbbi két szezonban keményen bűnhődnek emiatt, gondoljunk csak a már szabadúszó Greg Hardy esetére. Ezen felül több sérülékeny játékos is van a rosterükön, vagyis finoman szólva sem túl rózsásak a körülmények Amerika Csapatának védelmében.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!