Connect with us

Hír

A Giants fontosabb, mint a nászút

Damon Harrison, a Jets korábbi nose tackle-je idén írt alá egy öt éves 46,5 millió dolláros szerződést a Giants-cel. Ezek után vett egy házat az édesanyjának, majd a július negyedikei hétvégén megházasodott. Jól telt eddig tehát a defensive tackle nyara, de a nászút idén már nem fél bele, mert szeretne New Jerseyben maradni és edzeni az edzőtábor előtt.

 

Rengetegen mondják, hogy ők bizony nem változnak meg a nagy szerződés után, mert ez olyan menőn hangzik. De nálam tényleg így van” – mondta Harrison a NJ.comnak. “Nem csak top3-as, vagy az egyik legjobb akarok lenni abban, amit csinálok, hanem a legjobb. Azért jöttem ide, hogy azzá váljak. Még nem érzem magam teljesen egy Giantnek. Még ki kell érdemelnem a többiek tiszteletét.

 

giants-football

 

Harrison draftolatlan újoncként került a ligába 2012-ben. Első évében nem nagyon jutott szóhoz, de az utóbbi három szezonjában mindig kezdőként lépett pályára. A Jetsben 3-4-es nose tackle-t játszott, futás ellen a liga talán legjobb védője, de pass rushban nagyon halovány (1,5 sack három év alatt). New York kék felén merész húzás volt évi 9 milliót adni egy eléggé egydimenziós játékosért, bár a hozzáállására nem lehet panasz.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!