Connect with us

Hír

A megfelelő módon üdvözöljük majd Garoppolót

Tom Brady eltiltása miatt Jimmy Garoppolo fog kezdeni a szezon első négy meccsén. Nem lesz könnyű menet, még akkor sem, ha a Dolphinst, a Billst és a Texanst hazai pályán fogadják. Viszont ez semmi ahhoz képest, hogy a szezont egyenesen egy vasárnap esti rangadóval nyitja a Patriots az Arizona Cardinals vendégeként. Garoppolónak a liga egyik legjobb csapatával és annak elit védelmével kell farkasszemet néznie rögtön az első kezdő meccsen.

 

Összefut a nyál a számban” – mondta az elit defensive end, Calais Campbell a CBS Sportsnak. “Kapsz egy újonc irányítót – ez mindig izgalmas. Az első meccsén ideges lesz, valószínűleg majd egy kicsit tovább fogja tartani a labdát a kelleténél, vagy épp ellenkezőleg, megpróbál gyorsan szabadulni tőle és rossz passzokat ad. A megfelelő módon fogjuk üdvözölni.

 

Garoppoló

 

Vagyis nagyon hamar megpróbálják agyon ütni. Ugyanakkor tegyük hozzá, hogy Garoppolo már két éve Brady cseréje és ez idő alatt bőven volt ideje elsajátítani a rendszert. Nem mozgott rosszul az eddigi edzéseket, bőven több a potenciál benne, mint anno Ryan Mallettben volt. Illetve a statisztika is vele van, hisz az összes jelenlegi kezdő irányító, aki az első két szezonjában pihent, pozitív mérleggel áll.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2016-07-14 12:10

Campbell tapasztalatból beszél. Pár éve volt egy három éves sorozatunk nulla meccses irányítokkal szezonkezdésnek. 2010 Bradford – Kifilézve, 2011 Newton – Megvasalva, 2012 Wilson – Elintézve. A legjobbaknak is remeg a kezük az első meccsen. Bár ha van valaki aki le tudja nyugtatni a srácot az a BB+TB. Azért remélem Garoppoló is megy a listára :)

wolandrule
wolandrule
Reply to  pritek
2016-07-14 18:54

Bradyvel is meleg lenne a pite, főleg idegenben, így abban reménykedek, hogy tisztesen helytáll Garoppolo és valami biztatót láthatunk a könnyebb hazai meccsekre nézve.

Carey25
Carey25
2016-07-14 20:31

Jones fogja röhögve felsegíteni a harmadi sackje után.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x