Connect with us

Hír

A Raiders és Texans GM is hosszabbított

Négy éves hosszabbítást kapott tegnap két General Manager is. Az Oakland Raidersnél Reggie McKenzie kapott bizalmat Mark Davis tulajdonostól 2020-ig, a Houston Texansban pedig továbbra is Rick Smithben bíznak.

 

fansided.com

fansided.com

 

Reggie McKenzie, volt Raiders linebacker, 2012-ben került a csapathoz, ahol egy felülfizetett, alacsony minőségű rostert kapott. 34 millió dollárral lépték túl a 120 milliós fizetési sapkát, és a 2012-es drafton a Raiders cserék miatt csak a második kör végén tudott elkezdeni játékosokat választani. Az első három szezon után (4-12, 4-12, 3-13) felfogadta Jack Del Rio-t edzőnek, és ígéretes draftpickekkel (Mack, Carr, Cooper, Murray) és igazolásokkal (Crabtree, Penn, Osemele) a tavalyi 7-9 után végre pozitív mérleggel szeretnék zárni az évet. A Raiders komoly contender csapat lehet a következő időszakban.

 

houseofhouston.com

houseofhouston.com

 

Rick Smith a 2006-os draft után lett General Manager Houstonban, csupán 36 évesen. Smith 1998 és 1999 januárjában is defensive back segédedzőként nyerte meg a Super Bowlt a Denverrel, majd egy kis adminisztratív munkában eltöltött idő után jutott el Texasba. Itt olyan embereket szerzett meg a draftról, mint DE Mario Williams, LB Brian Cushing, DE JJ Watt, és WR DeAndre Hopkins (aki meglepő módon a 27. pick volt csupán). Az első, 6-10-es szezon után máig pozitív mérleget tartott Gary Kubiak, Wade Phillips és Bill O’Brien vezérletével, kivéve a csúfos 2013-as szezont.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!