Connect with us

Hír

Bustok harca

A San Francisco 49ersnél jelenleg úgy fest, hogy egy egykori bust irányító és egy frissen csalódást keltő QB küzd a kezdő pozícióért. Ráadásul úgy, hogy a Jaguarsnál korábban csúnyán megbukó 1/10-es Blaine Gabbert néz ki győztesnek.

 

920x920

 

A legfrissebb hírek szerint Gabbert remekül érzi és jól illik Chip Kelly támadósémájába és nagyon úgy fest, hogy ő lesz a csapat kezdő irányítója az első héten. Igaz, a 49ers general managere, Trent Baalke és Kelly is folyamatosan mondja, hogy bíznak Colinban, de ez sem a csapattársakra, sem a rajongókra, és igazából már Colin Kaepernickre se igaz. Utóbbi igazából már csak azért van a keretben, mert az idei 11,9 milliós fizetése garantált és nem sikerült elcserélni.

 

Kaep 2012-ben még Super Bowlba vezette a 49erst, a rákövetkező évben pedig NFC döntőbe. Eközben Gabbert gyors tempóban kijátszotta magát a Jaguars kezdőjéből és kezdhetett azon filózni, hogy mihez kezd rövidke NFL-es karrierje után. A vicces egyébként az, hogy 2011-ben a Carolina Panthers nagyon vacillált, hogy Cam Newtont vagy Blaine Gabbertet húzza-e be.

 

2014-ben került Gabbert az akkor még Jim Harbaugh vezette 49ershez, hogy közelről legyen tanúja a csapat és Colin leépülésének. Tavaly aztán Keapnek nemhogy a játék nem ment, de még le is sérült, így Gabbert ismét pályára került és nem volt nagyon rossz. Most pedig minden adott, hogy pont úgy kijátssza Kaepernicket, mint ahogy az tette anno Alex Smith-szel.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!