Connect with us

Hír

Dion Jordan kegyelmet kapott

Dion Jordan, a Dolphisn 1/3-on kiválasztott defensive endje egy lépéssel közelebb került a focipályához 2016-ban, ugyanis eltörölték az egy évre szóló eltiltását, amit még tavaly kapott.

 

dionjordan

 

A kábítószer problémákkal küzdő játékos rookie szerződésének utolsó évébe lépett, így soha jobbkor a bejelentés. A 26 éves játékos mindössze 26 meccsel rendelkezik pályafutása során, hiszen a teljes 2015-ös szezontól el volt tiltva, később azonban határozatlan ideig súlyosbították a döntést. Ám pénteken jött a bejelentés, miszerint Josh Gordon után újabb játékos eltiltását törlik, így akár már az első héten a pályán lehet, feltéve, ha a Dolphins igényt tart szolgálataira.

 

Jordan aktiválása ugyanis $1,7 millióba kerülne, amit nem biztos, hogy meg akarna lépni az így is szűkös cap helyzetben lévő franchise. Könnyen elképzelhető, hogy trade partnert keresnek, rosszabb esetben kivágják a játékost, így megúsznák a kifizetését. Jordan viszont optimista a lehetőségeivel kapcsolatban, és alig várja, hogy végre újra focizhasson.

 

Nem akarok több lehetőséget elpazarolni, nem tehetem meg. Én imádom űzni ezt a játékot. 26 éves lettem, az élet pedig adott nekem egy hatalmas pofont, és felnyitotta a szemem: milyen ember vagy te a vállvédő meg a sisak nélkül? Lehet furcsán hangzik, de egy áldásként fogom fel ezt az egészet, és ideje lenne elgondolkodnom, mielőtt még újra kimondják, hogy nem focizhatok többet.” – nyilatkozta a játékos az USA TODAY Sportsnak.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!