Connect with us

Fantasy

Fantasy szerkesztő kerestetik!

Ismét bővül a Fűzővel kifelé! szerkesztősége, úgyhogy itt a nagy lehetőség, hogy kibontakoztasd szárnyaid. Alapvetően fantasy focival foglalkozó szerkesztőt keresünk, de természetesen nem korlátozódik ebben a “munkakör”, hiszen offseasonben a megszokott menetrendet követjük, plusz év közben is bármilyen egyéb cikk belefér.

 

we-are-hiring

 

Elvárások:

 

– Szezon közben hetente legalább egy fantasy focival kapcsolatos cikk írása. A jelentkezésedben szívesen fogadjuk a javaslatokat, hogy min lehetne változtatni a tavaly megszokott Fantasy Stock Watch, Fantasy Fix és Fantasy Q&A vonalon.

– Legalább 4-5 olvasói fantasy liga menedzselése és azokban való aktív részvétel. Ezen felül természetesen a szerkesztői ligában is megmutathatod tudásod.

– Hétfőn összefoglalók írása. Ez már nem fantasy, hanem real football, tehát a hétvégi mérkőzések összefoglalójában való részvétel.

– Rövid cikkek, hírek írása.

 

Nem elvárás, de jól jöhet a Photoshopban, videókészítésben való jártasság.

 

Előnyök:

 

– Média passzunkkal ingyen részt vehetsz a MAFSZ által szervezett eseményeken, például a válogatott mérkőzéseken vagy a magyar bajnokikon.

– Szezon közben vasárnaponként ingyen ehetsz-ihatsz a szerkesztőségi kereten belül a Kandalló Kézműves Pubban.

– Használhatod a Fűzővel kifelé! NFL GamePass és PFF fantasy előfizetését.

– És egyébként nonstop rezegni fog a telefonod a szerkesztőségi chat miatt :)

 

Mivel a szerkesztői csapatunk önkéntes alapon működik, természetesen nincsen semmiféle szigorú elvárás az elvégzett munka mennyiségével kapcsolatban, de kérünk csak akkor jelentkezz, ha hosszú távon szeretnél a szerkesztőség tagja lenni és szívesen fordítanál sok időt a Fűzővel kifelé!-re.

 

Ha úgy érzed neked találtuk ki ezt a lehetőséget, akkor küldj egy emailt a fuzovelkifele@gmail.com címre rövid bemutatkozással, amiben elmondod, hogyan kapcsolódik hozzád az amerikai foci, mit tudnál hozzá tenni a csapatunkhoz, illetve hogy mennyit és nagyjából milyen leosztásban tudsz egy átlagos héten az írásra szánni. Ha van bármi irományod, amit szívesen megmutatnál, ne habozz csatolni. Ha kérdésed van, itt kommentben vagy emailben is nyugodtan felteheted.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!