Connect with us

Hír

Marshawn Lynch másik oldala

Mindenki ismeri a Marshawn Lynch “Beast Mode-ját”, médiaundorát, Skittles imádatát. Most azonban egy másik oldaláról is tanúbizonyságot tett, mesélte a pályán majdnem életét vesztő Ricardo Lockette:

 

ricardo-lockette-110115-getty-ftrjpgjpg_t5wcznu8p29t117zzbj3wlz34

 

“A legtöbb ember nem ismeri az igazi Marshawnt. Nem tudják, milyen ember valójában. A célom az, hogy legalább tized annyi hatásom legyen az emberek életére, mint neki. ” – mondta a sérülése miatt visszavonult Lockette. “Amikor kórházba kerültem, egész este velem volt. Feküdtem az ágyban nyakmerevítőben, csak próbáltam stabilan maradni, erre Marshawn elkezdte produkálni magát. Annyira megnevettetett, hogy az életem is veszélybe került. Csak erre akarok emlékezni abból az éjszakából: a szeretetre és a nevetésre.”

 

Lockette a Dallas Cowboys elleni meccs egyik visszahordása során sérült meg egy ütközés után. Az eset nem tűnt annyira súlyosnak, de a játékos nyaka olyan súlyosan megsérült, hogy ha megpróbálták volna felállítani, vagy mozgatni, az életébe került volna. A nyakát azóta szinte egyáltalán nem tudja forgatni, természetesen esélytelen, hogy ismét pályára lépjen. Maga a sérülés:

 

m9iuAW1

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!