Connect with us

Hír

Miko Grimes retardáltabb mint valaha

Brent Grimes egy nagyon jó cornerback. Az ő felesége, Miko egy végtelenül hülye nőszemély. Tetszik nem tetszik, ezzel nem lehet mit kezdeni. Az asszony, akit a Dolphins stadionjában vettek őrizet alá a rendőrök, aki belsős infókat szivárogtatott, aki miatt jórészt kivágták Grimest, megint lecsapott. Itt gyűjtötték össze Miko friss ámokfutását, mi ebből szemezgetünk.
miko

 

Először is a jól szituált feleség ingyenélőnek nevezte Ryan Tannehillt (érezzük az iróniát?) és lehülyézte a szurkolóit. Majd felsorolta, hogy milyen nagyszerű játékosok vannak a csapatban, mint Suh, Grimes, Miller stb, és mégis pocsék a csapat, mert hát Tannehill. Kifejtette, hogy a Dolphins soha nem lesz nagy, ameddig Stephen Ross a tulaj, Tannenbaum a GM és Tannehill az irányító.

 

 

Miko itt nem állt meg. Elmondta, hogy Grimes visszavonult volna, ha Miamiban kellett volna játszani (nyilván), de ő nem hagyta. Megdicsérte Jameis Winstont, hogy ő milyen jó QB, ellentétben Tannehillel, majd lezsidózta Stephen Rosst. A poén csak az, hogy a Glazer család is zsidó és jelenleg az övék a Tampa Bay Buccaneers, ahol Brent Grimes játszik. Jay Glazer, aki többek között Brent Grimesnak is tart MMA edzést (tehát a nő ismeri személyesen is), szolidan meg is kérte a twitteren, hogy kussoljon már el. Miko visszaírta: hogy “kapd be a f*szom”. A corner minden bizonnyal most dagad a büszkeségtől – ne legyünk meglepve, ha esetleg kivágnák, mint a macskát …

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!