Connect with us

Hír

Nem jól kezdődik a Chiefsnek a szezon

Pontosabban, még el sem kezdődött a szezon, de a csapatnak már most komoly problémái vannak, ráadásul két legjobb játékosával: Justin Houston sérülés, Eric Berry pedig az új szerződés hiánya miatt hagyhat ki jelentős időt.

 

NFL: SEP 17 Broncos at Chiefs

 

A Kansas City elit pass rushere, Justin Houston akár az egész idei szezont is kihagyhatja. A két évvel ezelőtti sack királynak a sérült ACL-ével vannak gondjai, a rehabilitáció miatt pedig már szinte biztos, hogy kihagyja az edzőtábort. Andy Reid HC szerint Houston idén még valamikor pályára léphet, de jó eséllyel erre nem a szezon elején kerül majd sor.

 

Eric Berry esete ennél a maga módján jóval borúsabb. Az All Pro safety nem kapott új szerződést, mert nem volt hajlandó aláírni egy különös biztosítást. Ez egy kvázi egészségügyi biztosítás lett volna, melynek lényege, hogy Berry fizet 2 millió dollárt a biztosítónak és ha esetleg megint megbetegszik, akkor a Chiefs, tehát a csapat kap 20 millió dollárt. A játékost ez annyira felháborította, hogy még a franchise taget sem írta alá, így pedig megteheti, hogy minden létező csapatfoglalkozást büntetlenül kihagyjon (és ki is hagy eddig). Sőt, ha az első forduló előtt egy héttel aláírja a taget, akkor a teljes garantált 10,8 millió dollárhoz hozzájut.

 

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sándor Juhász-Szabó
Sándor Juhász-Szabó
2016-07-28 23:37

Berry esete tényleg felháborító, ugyanakkor érthető is a Chiefs részéről, mert ha Berry megnetegszik ismét (reméljük hogy nem) akkor a Chiefs még fizeti neki a bérét, így viszont jönne is vissza nekik.(nem ismerem Berry szerződését, de talán annyit nem kapnak vissza mint amennyit kifizetnek). Houston viszont még Berrynel is nagyobb kiesés. Liga szinten is alig lenne kivel pótolni a posztján, csapaton belül viszont még úgy sem állnak jól. Kíváncsi leszek mit lépnek, Patriots rajongoként is.
Véleményem szerint az Oaklandnek áll a zászló abban a csoportban, és e két játékos nélkül illetve.Charles sérülékenységét is figyelembe véve lesznek.ott még bajok és a PO ról is lemaradhat a KC

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x