Connect with us

Játékos Portré

Aki nem hódolt be az NFL-nek – Tyler Varga

A tavalyi holtszezonban újabb részben magyar származású játékost köszönthettünk az NFL kapujában és Vargának sikerült is draftolatlanként bekerülni a Colts 53-as keretébe. Azonban karrierje sajnos hamar véget ért, ugyanis nem volt hajlandó beállni a sorba és bármilyen gyógyszert bevenni, amit a csapat orvosai felírtak neki. Tyler Varga nem hódolt be az NFL-nek.

 

Varga finn, horvát és magyar felmenőkkel is rendelkezik, mégis Svédországban született, majd hamar Kanadába költöztek. Anyja alpesi síző, apja testépítő (Mr. Eastern Canada), így tiszta izom ő is, kiskorában gimnasztikázott is, ezáltal remek az egyensúlyérzéke. Elképesztő sztorija van neki is, hiszen még a gimiben sikerült félrediagnosztizálni és könnyen mozgássérült is lehetett volna.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!