Connect with us

Hír

Végre hosszabbított Ryan Fitzpatrick

Az idei év leghosszabb szappanoperájának is vége lett, Ryan Fitzpatrick további egy évig marad a New York Jets kezdő irányítója. A szerződése egy évre szól és 12 millió dollár teljesen garantált összeget tartalmaz.

 

hi-res-e1f6465b4c2a6b4b02927eb0936827fd_crop_north

 

Fitzpatrick állítólag eredetileg 18 milliót szeretett volna, a Jets pedig hét milliót ajánlott, így mondhatni félúton találkoztak a felek. Igazság szerint Fitzpatrick ezzel is bőven elégedett lehet, annak ellenére, hogy így 21 irányító fog nála többet keresni 2016-ban. Érdekesség, hogy 7,5 és 16 millió dollár között egyetlen aktív irányító sem keres, tehát a Jets QB-ja pont félúton kap a kezdő és a csere fizetés között.

 

Szintén érdekes, hogy a Jetsnek mindössze 8,5 millió dollárja van a sapka alatt, így két lehetőség előtt állnak. Vagy simán átcsoportosítanak 4 millió dollárt jövőre és benyelik halott pénzként, vagy neki állnak kivágni játékosokat/ átstrukturálni szerződéseket. Utóbbi tűnik valószínűnek, négy milliót azért fel lehet szabadítani. Példának okáért kivágják a volt Patriots elkapót, Kenbrell Thompkinst (1,6 millió) és Geno Smith-t (1 millió), a maradékot pedig megoldják az 53 fős keretszűkítéskor.

 

Illetve zárójelben tegyük hozzá, hogy Brandon Marshallnak, Fitz kedvenc célpontjának annyira megnőtt az önbizalma az irányító szerződésének hallatán, hogy fogadott Antonio Brownnal: ha Brown több yardot szerez, mint Marshall, akkor a Jets elkapója odaadja neki a Porshéját, viszont, ha Marshall szerez több yardot, akkor Brown lesz kénytelen megválni az egyedi festésű Rolls Royce-ától

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!