Connect with us

Hír

Williams eltiltva, Cousins is kapott ajánlatot

A liga négy meccsre tiltotta el a Buffalo Bills futóját, Karlos Williamst. Az ok tiltott szer használata, bár annyira azért nem kell aggódni, hisz LeSean McCoy bőven jó lesz egyedül is arra a négy meccsre. Williams egyébként tavaly nagyon jól játszott. Igaz, csak három meccsen tudott kezdeni McCoy sérülése miatt, 93 futásból 517 yardot és 7 TD-t szerzett 5,6 yardot átlaggal. Emellett volt még két elkapott TD-je is.

 

Szintén négy meccsre tiltották el a 49ers linebackerét, Aaron Lynchet is. Az OLB tavaly 14 meccsen lépett pályára és 6,5 sacket szerzett.

 

A Washington Redskins megpróbált hosszabbítani Kirk Cousinsszal. A szerződés hossza nem ismert, de évi 16 milliót tartalmazott (21. legmagasabb, pont, amennyit Andy Dalton keres) és 24 millió dollár garantált járt hozzá. Az irányító inkább a franchise taget és az egy évre szóló 20 milliót választotta.

 

kirk-cousins-redskins-turnovers

 

A fogadóirodáknál még mindig a Patriots a legesélyesebb a Super Bowlra, Brady eltiltása ide, vagy oda.

 

Ray Rice, a menyasszonyát a liftben kiütő futó szinte biztos abban, hogy már soha nem kap lehetőséget a játékra. Bármennyire is szeretne újra pályára lépni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!