Connect with us

Hír

Lehet, hogy nagyon megszívta Greennel a Steelers

Ladarius Green idén igazolt a Steelershöz 4 évre 20 millió dollárért, amiből 4,75 millió teljesen garantált tartalom volt (aláírási pénz). Örült is mindenki, azonban Green feje folyamatosan fáj, mióta elkezdődött az edzőtábor, ez viszont a karrierje végét is jelentheti.

 

ladariusgreen120413ftrap_6w53opxetu4h18s1x4i9kj2lg

 

Egyelőre nem tudni, van-e valami komolyabb baja a tight endnek. Viszont, ha egy esetleges korábbi agyrázkódás (vagy más betegség) tünete a folyamatos fejfájás, akkor nem sok esély maradt a folytatásra. A Steelers most két dolgot tehet: vagy vár és reménykedik, vagy egyszerűen elküldi a játékost és megpróbálja visszaszerezni azt a 4,75 millió dollárt. Utóbbira csak akkor van esélye, ha kiderül, hogy Green fejfájása már akkor megvolt, amikor a Steelers szerződtette, a játékos pedig tisztában volt vele. Ha azonban Green nem tudta, hogy baja van, vagy szimplán egy Steelerses edzés után lett rosszul, akkor nem tud mit tenni a csapat.

 

Ha Green kiesik, akkor elég vékony lesz TE poszton a pittsburghi franchise. Jelenleg Jasse James, a tavaly az 5. körben draftolt másodéves játékos az egyetlen, aki pályára lépett már tétmeccsen a tight endek közül. Neki is mindössze 8 elkapása, 56 yardja és 1 TD-je van. Big Ben le is nyilatkozta, hogy nagyon nem teszi boldoggá a TE-helyzet.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!