Connect with us

Hír

A Preseason első fordulójának áldozatai

Lement a Preseason első fordulója, a szurkolók örülnek, egyes játékosok viszont kevésbé. Bekövetkezett hát a szokásos rettegés, miszerint sorra dőlnek ki a játékosok a tét nélküli meccseken, most belőlük szemezgettünk.

 

mejr

 

 

A legnagyobb érvágás talán az Oakland Raiderst érte, hiszen a kezdő DE, Mario Edwards Jr. került a maródiak listájára. A fiatal játékosnak meghúzódott a csípője az Arizona Cardinals elleni találkozón, ami 4-6 hétre tette őt partvonalon kívülre. Helyét Denico Autry veheti át minden valószínűség szerint, esetleg az újonc Jihad Ward lehet még opció.

 

New Yorkban az újoncok jártak pórul, a Giants első és második körben választott játékosa is összeszedett kisebb sérüléseket. Eli Apple lábszárhúzódás, Sterling Shepard pedig ágyékfájdalmak miatt kellett lecserélni a Dolphins elleni találkozón, később azonban megerősítették, hogy egyik sérülés sem bizonyult súlyosnak.

 

Hiába a Hail Mary elkapás tavalyról, ezúttal nem fohászkodhat Jeff Janis. A Packers elkapója amúgy is pocsék training campen van túl beatwriterek tweetjei szerint, ráadásul a Browns elleni meccsről is kimaradt, neki az ujja sérült meg egy gyakorlat során.

 

És ha már Browns, az újdonsült szupersztár elkapójuk, Terrelle Pryor sem érezte jól magát a találkozó után. Az irányítóból elkapóvá képzett játékos a bal kezében érzett fájdalmat, ám a röntgenképei negatívak lettek, ahogy a futó Isaiah Crowell képei is, neki a vállával voltak problémák. Mindkét játékos visszatérhet az edzőpályára.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!