Connect with us

Hír

Aguayo, ha kell, segítek – Adam Vinatieri

Adam Vinatieri egy úr! A már 40-es éveit taposó kicker az ESPN.com-nak nyilatkozta a minap, hogy a bukdácsoló előszezont produkáló újonc kicker, Roberto Aguayo nyugodtan hívhatja őt, ha segítségre szorul.

 

Adam+Vinatieri+Indianapolis+Colts+v+Jacksonville+U_o4pb3Quj1l

 

“Persze, bármikor hívhat, ha segítségre szorul.” – válaszolt a kérdésre, hogy számíthatna-e rá a második körben kiválasztott kicker, ha segítségét kérné, majd folytatta. “Mi kickerek ott segítünk egymásnak, ahol tudunk, szinte már egy testvériség van kialakulóban köztünk. A rúgók nem kapnak annyi tiszteletet és figyelmet mint a többi poszt játékosai, így egymásra fókuszálunk főleg, oda-vissza működik a tisztelet a kickerek között, csapattól, rivalizálástól függetlenül. Szóval ha bármiben a segítségemre van szüksége, állok szolgálataira.”

 

Aguayo mindössze két éves volt, amikor Vinatieri a ligába került, szóval lenne mit eltanulnia. Az újonc rúgó a 40 yardon belüli pontosságáról volt híres az egyetemen, többek között emiatt is cserélt fel érte a 2. körbe a Bucs, a felkészülés során azonban már több 40 yardon belüli rúgást is kihagyott. Sokan attól tartanak, hogy ez mentálisan összeomlasztja a játékost, ezért is kíván olyan emblematikus játékos is segíteni neki, mint Vinatieri.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!