Connect with us

Hír

8 dolog, amit nem csinálhat Tom Brady az eltiltása alatt

Tom Brady négymeccses eltiltással kezdi meg a szezont a labdaleeresztős botrány miatt, ez pedig azzal jár, hogy bizonyos dolgokat nem tehet meg ez idő alatt. A Patriots egyik beat writere, Mike Daniels összeszedte és a twitteren közzétette, mik tilosak az irányító számára:

 

1. Távol kell maradnia a Patriots létesítményeitől, beleértve a stadiont, az edzőközpontot, az öltözőt, semmilyen okból kifolyólag nem mehet a közelükbe. Ugyanakkor lehetősége van a saját edzőivel más létesítményeket használni sőt, a csapatorvos vagy a csapat egyik edzője konzultálhat Brady edzőivel, de semmilyen focival kapcsolatos tevékenységről nem lehet szó.

 

1414460428428175172

 

2. Nem vehet részt a csapat edzésein, de még csak nézni is tilos.

 

3. Nem léphet kapcsolatba senkivel a Patriotstól.

 

4. Nem kaphat és nem küldhet semmilyen playbookkal vagy game plannel kapcsolatos anyagokat, legyen akár szöveges, kép- vagy videó formátumú.

 

5. Nem vehet részt semmilyen futballal kapcsolatos tevékenységben vagy beszélgetésben a csapattársaival még akkor sem, ha mindez nem a csapat létesítményeiben történik. Vagyis nem dobálhat otthon Gronkowskival, de még csak nem is nagyon beszélhet vele telefonon futballról.

 

6. Még nézőként sem mehet be a stadionba.

 

7. Nem utazhat a csapattal az idegenbeli mérkőzésekre.

 

8. Nem vehet részt sajtóeseményeken.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!