Connect with us

Hír

A Surface-ek csak a gyenge edzőknek kedveznek

A Microsoft rengeteg pénzt fizetett azért az NFL-nek, hogy az edzők az oldalvonal mellett az ő Surface tabletjeiket használják az elemzéshez. Az új technológiával ugyanis az edzők és játékosok már videókat is láthatnak egy-egy jelenetről, ami nyilván több információval szolgál, mint az old school kinyomtatott képek. Ez azonban nem mindenkinek tetszik.

 

Ez a rossz edzőknek segít” – mondta Bruce Arians, a Cardinals mestere. “Rengeteg időt töltesz azzal például, hogy kreatív blitzeket találj ki, de az oldalvonal mellett egy fickó ezt rögtön látja a tabletjén és egy félidő alatt kitalálja, hogyan lehet ellene védekezni”.

 

arians-bruce-rivera-ron-123015-usnews-getty-ftr_15wgmbd7pyfbk1kcnkvzztn5ma

 

Arians szerint ez az új innováció elsősorban tehát az offense-eknek segít. Illetve viccesen hozzátette, hogy a bíróknak is ártani fog, mert így egy edző azonnal tudni fogja, ha a bíró hibázott: “Ez lesz a legrosszabb rémálmotok”. A Carolina Panthers mestere, Ron Rivera sincs odáig a dologtól, ő azt gondolja, hogy ez csökkenteni fogja az egész heti felkészülés értékét. Bill Belichick azonban nem ellenzi a Surface bevezetését.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!