Connect with us

Hír

Azért nem játszott Bridgewater, mert csak

Annak ellenére, hogy Teddy Bridgewater részt vett a bemelegítésen, be volt öltözve és semmi publikus baja nem volt, mégsem játszott a Seattle Seahawks ellen. A Minnesota Vikings az előszezon meccset egyébként 18-11-re megnyerte.

 

usa-today-8893309.0

 

Bridgewater helyett Shaun Hill kezdett és szinte az egész első félidőt ő tolta végig, majd Joel Stave következett. Az újságírók megkérdeztek Mike Zimmer mestert, hogy miért nem kezdett Teddy, a vezetőedző pedig szűkszavúan csak annyit mondott, hogy “Mert a padra ültettem”. Amikor rákérdeztek, hogy miért, azt válaszolta “Mert így döntöttem”.

 

Nem tudni, hogy csinált-e a fiatal irányító valami rosszat. Zimmer az nyilatkoztak az újságíróknak, hogy Bridgewater az egyik legrendesebb srác a világon, és véletlenül sem büntetni akarta ezzel. Teddy szintén nem mondott egy rossz szót sem a médiának, szeretett volna játszani, de az van, amit a mester mond. Felvetődött az ötlet, hogy Zimmer esetleg a falban nem bízott. Na ez így volt, kár volt aggódnia, mert a Vikings támadófala mindössze egy sacket engedett egész meccsen, és azt is csak a második-harmadik csapat tagjai.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!