Connect with us

Hír

Carson Wentz sérülése súlyosabb mint gondolták

Carson Wentz, az Eagles 2. pickjével kiválasztott irányítója a csütörtöki Tampa Bay Buccaneers elleni hazai találkozón mutatkozhatott be új csapatában, ami keserédes lett a számára egy bordasérülés miatt. Az idén amúgy is jegelni szánt irányítónál ez nem lenne akkora baj, a sérülése azonban komolyabb, mint ahogy az elsőre látszott.

 

 

A szituáció talán már sokatok számára ismert: a negyedik negyedben, 5:23-mal a vége előtt az Eagles támadhatott. Mindenki felvette a maga blokkját, kivéve a draftolaltan újonc futót, Byron Masrshallt, ezzel Micah Awe előtt szabad volt az út az irányítóhoz, amit meg is büntetett. Az már a meccsen is látszott, hogy ezt az ütést bizony megérezte Wentz, mára azonban megerősítették, hogy hajszálrepedés keletkezett a bordáján, ami nagyon kellemetlen tud lenni. Ezzel az előzetes reményeknek, miszerint folytathatja a felkészülést a csapattal vége, és lehet már nem látjuk őt felkészülési találkozón.

 

“A ma reggeli edzésen Carson (Wentz) rosszul érezte magát, szúró fájdalmat érzett a bordájánál, ahová a korábbi ütést kapta. Úgy döntöttünk, hogy mérsékeljük edzésének intenzitását, valamint elküldtük egy részletes kivizsgálásra, ahol CT-vel is átnézték a sérült bordáját. A vizsgálat kimutatott egy hajszálrepedést a bordáján, ami átírta az edzésének forgatókönyvét. Reményeink szerint még a preseasonre visszatérhet, de lehet, hogy nem.” – nyilatkozta Doug Pederson, az Eagles vezetőedzője.

 

A fiatal játékos fájdalmat érez dobás közben, ami az álmoskönyv szerint nem jó jel egy irányító esetében. A fejlődése, és a csapaton belül betöltött szerepe szempontjából kimondottan fontosak lettek volna ezek a játékpercek.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!