Connect with us

Hír

Dwight Freeney a Falcons játékosa lett

Veterán játékossal erősítette meg front7-jét az Atlanta Falcons. A Super Bowl győztes, 36 éves játékossal a 2016-os szezonra kötöttek szerződést.

 

freeney

 

A hétszeres Pro Bowler játékos kegyeiért a Bengals és a Falcons volt nagy versenyben, amit utóbbi franchise nyert meg. Kellett is a finoman szólva sem acélos pass rush erősítésére, ám ennél sokkal fontosabb szerepet szánnak Freeneynek Atlantában, mégpedig mentor szerepet.

 

Ugyanis Vic Beasley, a tavaly első körben választott defensive end teljesítménye elmaradt a vártaktól, át is mozgatták a linebacker sorba ahol szerény véleményem szerint pusztítani fog. Abban reménykednek, hogy a jövőbeli Hall of Famer játékos rengeteg segítséget tud nyújtani Beasley produktumának feljavításában.

 

Freeney egyébként az Indianapolis Colts játékosaként vált ismertté, itt is nyerte máig egyetlen gyűrűjét. Később megfordult a Chargers (2013-14) és a Cardinals (2015) csapatában is. Tagja a 100 Sackesek Klubjának (119,5), háromszoros All Pronak és az AFC Év Védőjének (2005) tudhatja magát.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!