Connect with us

Hír

Elmaradt a HoF Game

A pálya állapota miatt úgy döntöttek a szervezők, hogy a 2016-os szezon felvezetője, a Hall of Fame Game a Green Bay Packers és az Indianapolis Colts között elmarad, sok virrasztó bánatára.

 

hofgame

 

A hivatalos indok a pálya gyatra állapota volt, ám azóta kiderültek a részletes körülmények. Egyrészt a HoF logót nem megfelelő festékkel vitték rá a pályára, elképesztő módon csúszós volt, ami csak a sérülések veszélyét jelentette volna. A másik panasz pedig maga a talaj volt, sok játékos ugyanis olyannak találta, mintha betonon kellene játszania. Már csak az a kérdés, hogy ez miért a meccs napján derült ki Cantonban, mikor jóformán egy évük van erre a meccsre készülni?

 

A rendkívül kínos malőr miatt legközelebb magyar idő szerint augusztus 12-én, éjjel 2-kor láthatunk amerikai focit, a Tampa Bay Buccaneers@Philadelphia Eagles és a Washington Redskins@Atlanta Falcons találkozó is kickoffja is ekkor lesz. Aki esetleg a két érintett csapat miatt maradt volna fönt ma hajnalban, nekik szombat (Cleveland Browns@Green Bay Packers) illetve vasárnap hajnalig (Indianapolis Colts@Buffalo Bills) kell böjtölniük. A részletes felkészülési programot ITT megtaláljátok.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!