Connect with us

Fantasy

FK! Fantasy 2016

fkfantasy2016fejléc

 

Örömmel jelentjük, hogy az álmatlan éjszakáknak, a stresszes mindennapoknak ezennel vége aztán az első héttől kezdve megint kezdődjenek, ugyanis megkezdjük a 2016-os Fantasy szezon kiírását!

 

Ahogy azt már tavaly észrevettétek, kialakítottunk négy osztályt, 15 csoportot, így összesen – mínusz a szerkesztők – 195-en vehettetek részt a tavalyi FK! Ligákban. Ám már tavaly is túljelentkezés volt, ezért idén beiktattunk egy ötödik osztályt is a már meglévők mellé, ami újabb 16 csoportot jelent, így idén  már 403-an tudtok jelentkezni a ligáinkba!

 

Természetesen ahogy szó volt róla tavaly, rögzítettük a feljutókat és a kiesőket az egyes osztályokba, csoportokba, de előfordulhat, hogy valaki idén nem tud, vagy nem akar indulni, éppen ezért az összes tavaly résztvevő játékosnak küldtünk e-mailt, kérlek nézzétek rá, hátha esetleg a spambe tette a szolgáltatótok.

 

A tavalyi játékosainknak augusztus 7. 23.59-ig van idejük jelentkezni, amennyiben ez nem történik meg, a helyüket feltöltjük alacsonyabb osztályokból és kései nevezés esetén ők is csak az ötödosztályba kerülhetnek.

 

 

fantasyágrajz

 

Ahogy azt már megszokhattátok, ligáink 14 fősek, amit egy-egy szerkesztő menedzsel. A szerkesztő sosem eshet ki, és sosem juthat fel, kivéve persze azt az egyedi szituációt, amikor két szerkesztő is van egy ligában (ez a Favre liga). Ha egy szerkesztő lenne az egyik feljutó helyen, akkor automatikusan a harmadik helyezett jut fel a csoportból, míg ha a szerkesztő az egyik kieső, akkor az összesítésben 10. helyezett csapat inthet búcsút az osztályának. Minden csoportból négyen esnek ki és ketten jutnak fel a szezon végeztével. Értelemszerűen a Favre ligánál nincs feljebb, az ötödosztályból pedig nem eshetsz ki.

 

Abban sincs változás, hogy ezúttal is IDP ligákat indítunk, tehát az általános támadó játékosok (QB, 2 RB, 2 WR, TE, W/R, K, DEF) mellé védőjátékosokat is draftolni kell. A kezdőben kötelező 2 DL, 2 LB, 2 DB, valamint egy DP, ami a három poszt bármelyikéről lehet. A roster 26 fős, tehát a draft is kicsivel tovább tart, mint a standard ligák esetében. Mivel egy szerkesztő több ligát is menedzsel, így a draft időpontja is főleg a GM idejéhez igazodik, reméljük megértitek, de aggódni sem kell, ugyanis az adott csoport által legtöbb szavazatot kapó időpontban kerül megrendezésre a draft. A következő napokban, hetekben folyamatosan fognak záporozni az oldalon a fantasy világával kapcsolatos posztok, így aki még kezdő, vagy csak nincs gyakorlatban, sok-sok mankóval fog tudni gyarapodni.

 

Új játékosainknak

 

Jelentkezni a fuzovelkifele@gmail.com címen tudtok, majd miután betelnek a ligák, és elkészítjük az adatbázist, postázzuk a meghívókat. Határidő augusztus 12. 23.59, avagy a készlet erejéig (utóbbi a valószínűbb, úgyhogy ne habozzatok).

 

A jelentkezés módjacsapatnév, név, e-mail cím!

 

Ha bármi kérdés van, kommentben tegyétek fel a cikk alján, és megválaszoljuk őket. További kellemes felkészülést a szezonra!

 

UPDATE: BETELTÜNK!!!

 

Köszönjük az új játékosainknak a bizalmat, hamarosan elkezdjük küldeni a meghívókat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!