Connect with us

Playoff Ranking

FK! Power Ranking II. rész

Folytatódik a hat szerkesztő véleményét összegző közös erősorrend, ezúttal a középmezőny tagjaival. Az Power Ranking teljes első részét ide kattintva olvashatjátok.

 

powerrankingszéles

32. San Francisco 49ers

31. Cleveland Browns

30. Tennessee Titans

29. Philadelphia Eagles

28. Chicago Bears

27. Detroit Lions

26. San Diego Chargers

25. Los Angeles Rams

 

24. New Orleans Saints

Pontszám: 54 (a 192-ből)

Legmagasabb helyezés: 16.

Legalacsonyabb helyezés: 30.

 

+ Drew Brees még mindig elit és a védelem (főleg a secondary) elég jó nevekből áll, a történelmi mélyrepülés pedig inkább Rob Ryannek köszönhető. Ha Dennis Allen alatt feljavulnak – bár nem közvetlen rájátszás esélyesek -, azért nem lenne olyan eget rengető meglepetés, ha rájátszásba jutnának.

 

– Brees előtt már nincs olyan jó fal, mint annak idején és a szerződéshosszabbítása körüli huzavona sem biztos, hogy olyan jót tesz. A legnagyobb probléma azonban mégis inkább az, hogy egy Carolina Panthers is ott a csoportban, illetve a Falcons is talán előttük jár.

 

23. Miami Dolphins

Pontszám: 58

Legmagasabb helyezés: 17.

 Legalacsonyabb helyezés: 28.

 

+ Adam Gase-ben látok annyit, hogy kihozzon végre valamit ebből a csapatból és akár rájátszásért küzdjön. Ha Foster például tudná hozni egy szezonon keresztül a houstoni formáját, és Tannehillnek írnának egy normális gameplant, akkor lenne a csapatban annyi tehetség (Suh, Wake, Parker, Landry, Jones), hogy megszorongassák a többieket.

 

– Brutálisan erős a csoport és felemás a támadósor. A Bills ugyan mindent megtesz, hogy alá vágjon magának, a Jets bivalyerős védelme és a mindig Super Bowl esélyes Patriots mellett nem könnyű.

 

22. Buffalo Bills

Pontszám: 61

Legmagasabb helyezés: 19.

Legalacsonyabb helyezés: 28.

 

+ Tyrod Taylor személyében végre van egy jó irányító Buffalóban, a keret pedig tele van tehetségekkel. Ha simán csak a játékosállományt néznénk, akkor azért jóval előrébb lehetne ez a gárda.

 

19448147-mmmain

 

– Csakhogy itt van Rex Ryan, aki évről évre bizonyítja, hogy nem való ő vezetőedzőnek. Az elképzeléseivel tönkre tette a liga elit Bills védelmet, ráadásul Rob Ryant is odavitte, aki elég csúnyán megégett már Dallasban és New Orleansban is. Jó eséllyel teljesen szétesik szezon végére a csapat.

 

21. Indianapolis Colts

Pontszám: 72

Legmagasabb helyezés: 14.

Legalacsonyabb helyezés: 28.

 

+ Andrew Luck van akkora tehetség, hogy egészségesen, csúcsformában rájátszásba juttassa a csapatot az összességében még mindig nem kimondottan erős AFC South-ban. Gyakorlatilag ennyi, csak benne lehet bízni.

 

– A támadósor féloldalas, és a jobbik oldala annyira nem acélos, futójáték nincs. A védőfal jó lenne, de eltiltások és sérülések miatt az is gyenge, a két belső LB-páros pocsék, a secondary közepes. Tényleg csak Luckban lehet bízni.

 

20. Tampa Bay Buccaneers

Pontszám: 73

Legmagasabb helyezés: 16.

Legalacsonyabb helyezés: 26.

 

+ Van franchise irányító, van tehetséges elkapósor és futó, illetve a védelem is szépen épülget. Jameis Winston nagyszerű formában és kondiban van, nagyon jó úton halad vele a csapat.

 

– A Bucs egy fejlődő, ígéretes csapat, de egyszerűen túl nehéz a sorsolásuk ahhoz, hogy idén komolyan bizakodhassanak. A Cardinals, Broncos, Seahawks, Chiefs, Raiders, Cowboys hatos ellen nem favoritok, ráadásul kétszer játszanak a Panthersszel és azon kívül sem egyszerű a csoport. Már a tavalyi 6-10 egy jó eredménynek számítana.

 

19. Baltimore Ravens

Pontszám: 82

Legmagasabb helyezés: 14.

Legalacsonyabb helyezés: 25.

 

+ Nem lesz még egyszer egy kórháznyi sérültjük. Suggs, Steve Smith, Justin Forsett és Flacco is visszatér, ráadásul Monroe-t sikerült egy Ronnie Stanley-re lecserélniük, tehát relatíve sikerült Keleche Osemele pótlását megoldani a támadófalban. Illetve ne feledkezzünk meg az eltiltott Hill helyére érkező Eric Weddle-ről sem, így tulajdonképpen erősödött a csapat a tavalyihoz képest.

 

24_InjuryUpdates_news

 

– Nagyon erős csoportban vannak. A Bengals és a Steelers kerete is jobbnak tűnik, ráadásul Flacco a Super Bowl győzelem óta nem sok mindent mutat. Persze rá lehet a sérülésekre fogni, de tavaly, amikor játszott, akkor sem volt jó. Ez a jobb esetben átlagos, annyira vagyok jó, hogy eldöcögjön velem a csapat játék nem biztos, hogy elég lesz a rájátszásra.

 

18. Dallas Cowboys

Pontszám: 92

Legmagasabb helyezés: 10.

Legalacsonyabb helyezés: 25.

 

+ Dallasban van egy egészségesen top irányító, egy elképesztően tehetséges futó, egy elit elkapó, egy klasszis veterán TE és a liga legjobb támadófala. Ez az offense a legjobb lehet idén és, bár a védelem nem lesz elit, azért tavaly is hoztak egy közepes teljesítményt, ami bőven elég lehet a rájátszáshoz.

 

– A Cowboysnak szüksége van Romóra, egyszerűen nélküle nem képesek jól teljesíteni. Ő viszont egyre gyakrabban és egyre hosszabb időre sérül meg, és a tavalyihoz hasonlóan megint rámehet erre a szezon.

 

17. Atlanta Falcons

Pontszám: 94

Legmagasabb helyezés: 3.

Legalacsonyabb helyezés: 24.

 

+ Julio Jones, Matt Ryan, Devonta Freeman – három név a sikeres offense teljesítményhez. A védelmet is sikerült megerősíteni, a draftról két tehetséges linebacker érkezett, tényleg csak a saját árnyékukon kellene túljutniuk. Egyik szerkesztőnk egyenesen a harmadik legerősebb csapatként rangsorolta.

 

– Kyle Shanahan kicsit olyan, mint Joe Lombardi volt a Lionsnak és simán benne van, hogy annyira impotenssé teszi az offense-t, hogy egyszerűen elúszik miatta a szezon. Tavaly is remekül kezdett a csapat, majd amint kiismerték a támadószisztémát, máris kipukkant a Falcons.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!