Connect with us

Playoff Ranking

FK! Power Ranking – III. rész

Folytatjuk konszenzus erősorrendünket, ahol hat szerkesztő véleménye alapján állt össze az NFL-csapatok rangsora. Az első részt ITT, a másodikat pedig ITT találod, most pedig már a felső házba értünk.

 

powerrankingszéles

 

32. San Francisco 49ers

31. Cleveland Browns

30. Tennessee Titans

29. Philadelphia Eagles

28. Chicago Bears

27. Detroit Lions

26. San Diego Chargers

25. Los Angeles Rams

24. New Orleans Saints

23. Miami Dolphins

22. Buffalo Bills

21. Indianapolis Colts

20. Tampa Bay Buccaneers

19. Baltimore Ravens

18. Dallas Cowboys

17. Atlanta Falcons

 

16. Jacksonville Jaguars

Pontszám: 96

Legjobb helyezés: 12.

Legrosszabb helyezés: 23.

 

+ Hatalmas a hype Jacksonville-ben, nem is meglepő, fiatal és nagyon tehetséges csapat jött össze a Jaguarsnál. Igazából a legtöbb poszton megvannak, a támadósor eddig is muzsikált, a védelemnek kell felkötnie a gatyát, az új emberekkel, Malik Jacksonnal, Myles Jackkel, Dante Fowlerrel, Jalen Ramsey-vel tényleg rengeteget fejlődtek.

 

– Sok olyat láttunk már, hogy a nagy hype-hoz nem érnek fel a csapatok, egyelőre az edzői stáb nem mutatta meg, hogy ki tudja hozni a keret tehetségéből a maxiumot, bármennyire is jó DC-nek gondoltuk Gus Bradley-t.

 

15. Washington Redskins

Pontszám: 97

Legjobb helyezés: 13.

Legrosszabb helyezés: 21.

 

+ You like that?! Cousins bőven vállalható irányítónak tűnt és ezzel már be tudtak masírozni a rájátszásban ebben a gyenge csoportban. Ha tudja folytatni fejlődését Kirk kapitány, továbbra is jók lehetnek. A fegyverei megvannak hozzá, az biztos. Josh Norman érkezése sem fogja őket hátráltatni.

 

– A futójátékot érdemes lenne beindítani, Matt Jones nem mutat valami impresszív játékot és mögötte sincsenek jobbak. A védelem érdekes, hogy kvázi a széleken jók, tehát CB és OLB posztokon, középen viszon bőven akadnak problémák (DT, ILB, S).

 

14. Houston Texans

Pontszám: 118

Legjobb helyezés: 5.

Legrosszabb helyezés: 17.

 

+ Sokat erősödött a támadósor, ami a problémák forrása volt eddig, Bill O’Brien pedig inkább a támadókhoz ért, így bőven van ok az optimizmusra. A liga egyik legjobb elkapója mellé az egyik legjobb futó érkezett, azonban…

 

Jó lesz vagy sem? Schrödinger irányítója.

Jó lesz vagy sem? Schrödinger irányítója.

 

– … a nagy kérdés, hogy Osweiler beválik-e. Ha nem, mehet az egész szezon a levesbe.

 

13. New York Jets

Pontszám: 119

Legjobb helyezés: 8.

Legrosszabb helyezés: 17.

 

+ Fitzpatrick visszatért, nélküle sehol se lehetne ez a csapat az idei évben. Ennek persze hősünkön kívül a Marshall-Decker páros örül igazán, így ismét jó lehet az offense.

 

– Ellenben Fitzpatrick sem lesz fiatalabb és a tavalyi elég kiugró éve volt, akár visszaesés is várható tőle. Revis sem a régi már és nincs meg a csapatban az a plusz, amivel le lehetne taszítani Belichickéket a trónról a csoportban.

 

12. New York Giants

Pontszám: 124

Legjobb helyezés: 7.

Legrosszabb helyezés: 16.

 

+ Ugyan túl sok pénzt költöttek a jó játékosokra, ez nem fog érdekelni senkit, ha bejutnak a rájátszásba. A csapat egyértelműen erősödött, ki kell használniuk a gyenge csoportot.

 

– Emlékszik mindenki, amikor az Eagles költött rengeteget jó játékosokra? Annak az elhíresült Dream Team lett a vége, 4-8-as szezonkezdettel és egy évvel későbbi 4-12-vel. Vernonban, Harrisonban és Jenkinsben is van bust faktor.

 

11. Kansas City Chiefs

Pontszám: 133

Legjobb helyezés: 6.

Legrosszabb helyezés: 18.

 

+ A védelem teljesen rendben van, továbbra is pusztítani fog a Chiefs D#, ez pedig már egy remek kiindulási alap.

 

– Ugyanis a támadósor még mindig nem erős. A fal még mindig gyenge, hiába hosszabbítottak Fisherrel, ő még mindig nem egy jó tackle, de legalább a túloldalra érkezett Schwartz, aki a jobb oldalt tisztán tarthatja.

 

10. Cincinnati Bengals

Pontszám: 143

Legjobb helyezés: 4.

Legrosszabb helyezés: 15.

 

+ A kerettel továbbra sincs semmi baj. Nagy lyukuk WR2-ben, CB-ben és DT-ben van, de mindhárom helyre érkezett újonc, még ha az elsőkörös WJ3 gyorsan meg is sérült.

 

A bunyózás és beszólogatás helyett a játékra kellene koncentrálni.

A bunyózás és beszólogatás helyett a játékra kellene koncentrálni.

 

– Marvin Lewis az edző és a játékosok fejben nem elég jók (lásd az utolsó meccsüket). Amíg ezt nem orvosolják, nem juthatnak feljebb a wild card körnél.

 

9. Minnesota Vikings

Pontszám: 144

Legjobb helyezés: 7.

Legrosszabb helyezés: 11.

 

+ Nagyon rendben vannak, főleg a Mike Zimmer által összerakott védelem, kevés gyenge pontjuk van. Gyönyörű az új stadionjuk is.

 

– Nagyon masszív csapat, de talán az a szikra, vagy a látványos játék hiányzik belőlük, amivel még több ember megszeretné őket. Érdekes lesz figyelni, hogy a passzjáték beindul-e az új fegyver érkezése és a régiek fejlődése révén.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!