Connect with us

Hír

Jó lesz a Giants, jó lesz a Giants…

Jó lesz a Giants… valószínűleg ezt mantrázza éjjel-nappal a csapat general managere, Jerry Reese, akinek egyre inkább pengeélen táncolt az állása. Emiatt csinált egy elképesztő bevásárlást a játékospiacon, de akkorát, amire még a kis csapatok is csettintenének. Most pedig úgy érzi reménykedik benne, hogy jól költött el több mint 200 millió dollárt:

 

A légkör nagyon jó, tele van pozitív energiával. Hoztunk pár karrierje csúcsán lévő játékost az offseasonben, és az utóbbi idővel ellentétben megerősítettük a védelmünket is. Úgy érzem, jó csapatunk van.

 

620-divider-V1

 

 

A piacról érkezett Olivier Vernon, Janoris Jenkins és Damon Harrison, valamint újraigazolták Jason Pierre-Pault. A négy játékos szerződésének teljesen garantált tartalma 97 millió dollár, amit mindenképp ki kell fizetni nekik, miközben Jenkins inkább top20-as, mint top10-es corner, Vernonnak egy igazán jó fél éve volt eddig, Harrison pedig pass rushban teljesen elveszett, ami egy 4-3-as defensive tackle-től kevés, még a Jetsben is leginkább kétdownos játékos volt. A Giantsnek pedig úgy lesz jövőre a 7. legkevesebb helye a sapka alatt, hogy JPP szerződése még le is jár.

 

Amennyiben idén nem jön össze a rájátszás, Jerry Reese jó eséllyel távozni kényszerül majd, miközben az utódjának elég nehéz dolga lesz a keret alakítgatásával. Természetesen ez csak abban az esetben problémás, ha a Gaints nem jut rájátszásba. Jelenleg a fogadóirodák a 8. legjobb NFC-s csapatként tartják őket számon, csoporton belül a másodikok a Cowbosy mögött.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!