Connect with us

Hír

Kezdőjátékosokat láthatunk a negyedik előszezon héten is

Az előszezon utolsó hete hagyományosan a cserék cseréinek a játszótere. A csapatok ilyenkor már nem játszatják legnagyobb sztárjaikat, főleg a sérülések elkerülése végett. Ez a hét egy jó alkalom a depht chart végén tanyázó játékosoknak, hogy megvessék a lábukat az 53-as rosteren. Idén azonban két csapat is úgy döntött, hogy a preseason 4. hetében is játszani fognak a kezdőjátékosok.

 

Drew+Brees+Sean+Payton+Carolina+Panthers+v+r9493gmCdmzl

 

A Saintsnél és a Brownsnál is azt nyilatkozták, hogy a a kezdőjátékosok (legalábbis nagy részük) nem fog végig pihenni a hétvégén. A két vezetőedzőt valószínűleg két különböző cél motiválja, de az eszköz ugyanaz. Mindkét gárda borzalmas találkozókat játszott az előszezon folyamán, de különösen igaz ez a Saintsre, akik 0-3-al állnak és mind védelem, mind a támadósor alulteljesít. Sean Peyton elsősorban a támadófalra kíváncsi, ahol Andreus Peatot left guardba próbálgatják az elmúlt hetekben. Ezzel szemben a Brownsnál a teljes rendszerre kíváncsi Hue Jackson és elmondása szerint játékosainak minden játékpercre szükségük van.

 

Természetesen nem az egész mérkőzésen szeretné a kezdőket bevetni, de a találkozót valószínüleg velük kezdi meg. Érdekes az elgondolás, de nem biztos hogy a legcélravezetőbb lesz. Az ellenfelek ugyanis valószínűleg a cserékkel játszanak, így nehéz elképzelni, hogy valós képet kapnak majd a vezetőedzők a játékosaikról.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!