Connect with us

Hír

Nem javult sokat a Bills helyzete

A Bills a draft folyamán keményen ráfeküdt a defense oldalra és főleg védőket választott a csapat. Az első és második körös választásuk is egy-egy nagy tehetség volt a saját posztján, így joggal örülhettek a Bills drukkerek. Reggie Raglandhoz és Shaq Lawsonhoz egyaránt nagy reményeket fűztek, de aztán hamar lehűlt a jókedv.

 

i

 

A két rookie ugyanis már a training campek alatt sérülést szedett össze, így Ragland biztosan, Lawson pedig valószínűleg kihagyni kényszerűl a szezont. Lawsonnak már egyetemi évei alatt is rengeteg sérülése volt és főleg vállfájdalmai visszatérő tűnetként jelentkeztek. Jelen állás szerint a PUP listán kezdi meg az évet, de állapota nehezen behatároltható. Ragland pedig kisebb műtéten esett át sérült térdével, ő biztosan nem húzza fel idén a csapat mezét.

 

A Bills linebacker sora még Raglanddal és Lawsonnal a soraiban is elég vékony lenne, így meg aztán egyáltalán nincs meg a mélység a keretben. Ennek orvoslására megszerezték a Green Bay Packers csapatától Lerentee McCray-t, aki tavaly még a Denver Broncos soraiban ünnepelhetett Superbowl győzelmet. Az ár pedig egy 2018-as egyelőre nem nyilvános draftpick volt,  Egyértelmű hogy McCraytől nem várhatnak csodát, hiszen eddigi karrierje során 19 tackle-t és 1.5 sacket tudhat magáénak a 26 éves játékos, de egy próbát mindenesetre megér.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!