Connect with us

Minden ami NFL

Pofonok földjén – verekedések az edzőtáborokban

Az elmúlt hetekben megszaporodott a csapaton belüli verekedések száma – ami nem csoda, hiszen megkezdődtek az edzések. A felpörgött játékosok sokszor mennek egymás torkának, de ritkán csap át a Bud Spenceri értelemben vett verekedés valódi ökölharcba. Cikkünkben összeszedtük a legnagyobb taslikat és a legalacsonyabbra süllyedő játékosokat.

 

Az előszezonra a játékosok már fepörögve érkeznek, hiszen júliusban megkezdték az edzéseket. Itt, és az előszezon meccsein mutathatják meg a rookie-k, hogy megérdemlik az 53 fős keretbe való kerülést. Ennek okán nem ritka az edzéseken való lökdösődés, verekedés. Sokszor nagy nevek mennek egymásnak, mint a minap Brandon Marshall és Darrelle Revis. Az edzők nagy általánosságban nem bánják ezeket, mivel a játékosok személyiségét is jobban megismerik. Amíg nincs kifejezett ökölharc két játékos között, addig nem lépnek közbe, és nem szokásuk büntetni. Alább az elmúlt hetek verekedéseit gyűjtöttük össze nektek.

 

Laremy Tunsil egy hete kapott össze a D-line-ban helyet kapó McCainnel, aki messze nincs egy súlycsoportban a depth charton csupán csereként feltüntetett elsőkörös Tunsillal. McCain kommentárja szerint “it’s all love”.

 

 

Brandon Marshall megindított egy jobb csapottat Darrelle Revis felé, úgyhogy Quincy Enunwa besétált érte a pályára, felkapta a vállára és levitte az egész edzésen idegeskedő elkapót. Az esetről sajnos nem érhető el videó.

 

Laquon Treadwell a Vikes edzőtáborában összekerült Jabari Price-szal, Mike Zimmer HC pedig hagyta őket kicsit ölelkezni a földön. Zimmertől nem áll távol a játékosainak kőkemény versenyeztetése, még posztok között is. A beszámolók szerint Treadwell vitte földre a cornerbacket, aki aztán mégis a gyömöszölés tetejére került valahogy. Én személy szerint már csak azt szeretném, ha egy verekedés van a Vikings táborában, a papírbokájú Bridgewater HÚZZON MÁR ONNAN. #elsírommagam

 

 

Michael Bennett kavarta talán a legnagyobb port verekedések terén. Pete Carroll sem veti meg a hasznos tesztoszteronpárbajt, Bennett viszont annyira túlsózta a reggelijét, hogy le kellett fogni, mikor az O-line embereivel kapott össze. Az edzés végén is ordibált velük, pedig az incidens után már csak a kispadon kólázott az amúgy jónak tartott DE. Pete Carroll beígérte, hogy a meccsről is le fogja küldeni, ha ott kapja fel ennyire a vizet.

 

 

Mike Daniels, a Packers acélsodrony-idegzetű DE-je az első snapjéig bírta a feszültséget, amit aztán az O-line Barclay-en vezetett le. A Green Bay játékosai amúgy egész vad dolgokra képesek edzéseken, 2013-ban több harcművészeti ágat is bemutattak a wisconsini sportágválasztón training camp során.

 

Gerald McCoy földre esése után hihette azt a Tampa, hogy az offensive coordinator 16W Blue Strong helyett kicsi a rakást hívott. Jameis Winston pedig megy középre rendet tenni, az offseasonben leadott kilók után lehet ilyen magabiztos, csak valószínűleg azt felejtette el, hogy ő a kezdő irányító.

 

 

Baltimore Ravens csapatából nehéz egy-egy nevet kiemelni, mivel a training camp bármely adott napján látni több bunyót is. Olyan sikeresek ebben, hogy Dennis Pitta még az ujját is tönkrevágta egy lökdösődés közben, de állítólag nem komoly a sérülés.

 

 

Az elmúlt években is történtek legendás bunyók, ezekből szemezgetünk cikkünk végén.

 

2015-ben Cam Newton fülig érő mosollyal vágta földhöz Josh Normant a sisakrácsnál fogva, miután az leszedett egy passzt az irányítótól.

 

 

Enemkpali emlékezetes módon az öltözőben vitt be egy aljas ütést Geno Smithnek, eltörve ezzel az irányító állkapcsát, és a kezdőpozícióját is, mivel innen datáljuk az új időszámítást is a Jets újkori történetében (FMU – Fitzmagic Után). Smith állítólag tartozott Enemkpalinak egy kisebb összeggel, aki úgy érezte, hogy az első évében bemutatott 3 tackle és 2 leütött passz után senki ne packázzon vele 600 dollárral. A Jets természetesen elengedte a kezét az eset után.

 

 

Richard Sherman 2014-ben hitte azt edzésen, hogy egy MMA-ketrecbe lépett, úgyhogy gyorsan neki is állt megküzdeni a világgal.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lP9-uOjxyTY

 

A közös edzéseket különösen érdemes figyelni, mivel hatalmas tömegverekedéseket hozhatnak. A Redskins-Texans tavalyi alkalmán a Hard Knocks stábja is forgatott, úgyhogy HD-ben, profi lassításokkal tekinthetitek meg, ahogy JJ Watt nagyon be szeretne menni rendet tenni, de fél attól, hogy elszabadulna, mint Hulk.

 

 

Raiders és a Cowboys edzésén 2014-ben kicsit alázta a Dallas cornere az oaklandi tight end Riverát, úgyhogy a Silver and Black 90 fős rostere testületileg úgy döntött, hogy élve temetik el ezért Morris Claiborne-t, amihez lelkesen hozzá is láttak a pálya szélén.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QfM6Qv8gXlk

 

Nektek is van kedvenc virgonckodásotok? Írjátok meg kommentben!

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!