Connect with us

Hír

Spikes Miamiban folytathatja

Brandon Spikes, a New England és a Buffalo korábbi linebackere tovább folytatja az AFC East csapatainak felkeresését és a Miami csapatával készül a következő szezonra. Arról még nincs hír, hogy szerződteti-e a Dolphins a 2010-es draft második körében kiválasztott játékost.

 

Miamiban a linebacker sor erősödött Kiko Alonso érkezésével, mellette viszont csak a fiatal Jelani Jenkinst és a felemás teljesítménnyel előrukkoló Koa Misi számít kezdő kalibernek, ami az összképet tekintve nem feltétlen mondható ígéretesnek egy teljes szezonon keresztül, így a rutinos Spikes érkezése egész sokat dobna az egység minőségén.

hi-res-0a753111b1d5ee2deae986582ddf7b98_crop_north

 

Spikes utoljára 2014-ben lépett pályára a Billsben, ahol 10 alapszakasz mérkőzésen kezdett, ezeken a találkozókon összesen 54 szerelést és egy sacket jegyzett. Karrierje első négy évét New Englandben töltötte, ahol gyakorlatilag végig kezdő volt.

 

Tavaly májusban újraigazolta a Patriots, azonban bostoni visszatérése mindössze egy hónapig tartott, miután a csapat kivágta a linebackert azok után, hogy az szemtanúja volt egy autóbalesetnek, de azonnal elhagyta a helyszínt. A rendőrség az esetet követően négy pontban vádolta a játékost mielőtt idén, július elején sikerült vádalkut kötnie a feleknek, így Spikes ismét koncentrálhat csak a futballra.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!