Connect with us

Hír

Tre Mason a bújócskázás új bajnoka

Állítólag senki nem beszélt Tre Masonnel december óta a Ramstől, talán még a költözésről sem tud. Mindenesetre a TMZ szerint nagyon komoly problémái lehetnek a harmadéves futónak, még az édesanyja is segítséget kért bizarr viselkedése, dührohamai és alvászavara miatt.

 

rantsports.com

rantsports.com

 

Még márciusban bedrogozva randalírozott a kocsijával, rendőröknek kétszer is sokkolót kellett alkalmazni, hogy egyáltalán kiszedjék őt a járműből. Márciusi letartóztatása óta négyszer is kiszálltak a rendőrők Mason házához. Július 23-án a TMZ szerint a kiérkező rendőröknek azt mondta, hogy betelefonál a Fehér Házba és kirúgatja őket, majd az al-Kaidáról kezdett el összefüggéstelenül beszélni. A karján volt egy vágás is, de nem kért orvosi segítséget, a rendőrök pedig a szobájában ököllel beütött falat és össze-vissza tört berendezést találtak. Az intézkedő rendőrök szerint Mason lényegében cselekvőképtelen volt.

 

Az edző Jeff Fisher elismerte, hogy régebb óta nem számolnak Masonnel, azonban komoly felelősséget vet fel, hogy miért nem tájékoztattak Mason nyilvánvaló mentális gondjairól senkit eddig.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!