Connect with us

Hír

Tyrod Taylor hosszabbított

Tyrod Taylor hosszú távra hosszabbított. Pontos információk még nincsenek, de jó eséllyel 6 éves, 90 millió dolláros szerződésről van szó.

 

hi-res-655d424a0c909d69361317d0b9d8d14f_crop_north

 

Taylor tavaly 20 TD-t passzolt és csak 6 interceptiont, 3000+ passzolt és 550+ futott yardja volt, tehát jól játszott. A 26 éves az évi átlagkeresetét nézve, már ha igazak az évi 15 millióról szóló hírek, akkor mindössze a 23. legjobban kereső irányító lesz. A Bills egyébként jól áll pénzügyileg, a 2017-es szezonban 32 millióból gazdálkodhatnak és a legfontosabb szabadügynökük a corner Stephon Gilmore lesz. Igaz, ő sem fog 10-12 milliónál kevesebbet kérni, de elméletben minden adott hozzá, hogy Taylor mellett őt is megtartsák.

 

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Boci
Boci
7 years ago

részletek? elemzés?

katonadani
Reply to  Boci
7 years ago

nem jutott idő hosszabb elemzésre, de kvázi egy egy éves emelés $9,5 milliós fizetésre ez a játékos számára, a csapatnak viszont opciója van a későbbi évekre, ahová csak sérülés esetén vannak garantált tartalmak. Eltolták a kvázi aláírási bónuszt is jövő évre, ráadásul később lesz lesz hatalmas fizetése. Ez a Billsnek kurvajó, így csupán ezzel a $6 millióval tesztelhetik az idei évet, ha Tyrod gyenge, kivágják, ha jó, megtartották egy normális áron, jövőre 15, két év múlva 16 milliót kereshet. Ha év végén élnek az opcióval, akkor összesen $40 millió garantált a szerződésből (beleértve az ideit is).

Boci
Boci
Reply to  katonadani
7 years ago

Köszi az infót. Ez így tényleg jól hangzik.. főleg ha egy osweiler szerződéssel állítjuk párhuzamba, hiszen mindkettő qb-ben benne van a rizikó hogy csak egy kifutott év volt a tavalyi. (Bár osweilernél még ez a megállapítás is erősnek tűnik)

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x