Connect with us

Hír

Will Beatty visszatért a Giantshez

A Giants az idei szezon után küldte el a sérülések miatt csak korlátozottan bevethető támadófalemberét, Will Beattyt, akit fél év eltelte után most egy évre visszaigazoltak.

 

hc-will-beatty-giants-released-0211-20160210-001

 

A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de 1,1 millió dollár garantált tartalmat a legtöbb forrás szerint tartalmaz. Persze ez semmi a 2013-ban kötött ötéves, 38,75 millió dolláros szerződéshez, amiből 19 millió dollár volt garantált és 12,5 millió aláírási pénz. A 2013-as éve nem volt hibátlan, viszont 2014-ben top10-es teljesítményt nyújtott, a liga egyik legjobb left tackle-je volt.

 

A 2015-ös szezon viszont katasztrofálisra sikerült. Többször is sérült volt, műteni is kellett, egyáltalán nem játszott az alapszakaszban, valamint ott volt az első körben draftolt Ereck Flowers is. Viszont utóbbi nem játszott valami fényesen újonc szezonjában, és bár Beatty kivágásával 4 milliót spórolt a csapat, cserébe 5 millió dollár vált halott pénzé, így meglepő volt az elküldése. Azonban látva a támadófal szenvedését, kénytelenek voltak visszahozni a 2009-ben második körös offensive tackle-jüket, aki minden bizonnyal a jobboldalt kapja majd meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!