Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 – #2

Megérkeztek az ajánlásaink a második hétre is!

 

START

 

Derek Carr

 

Derek Carrból előbújt a kisördög, na meg 319 yard 98.5-ös ratinggel. A harmadéves irányító megdobja, amit meg kell, a fala úgy védi, mint egy hímes tojást, de ha kell, beszaltózza magát first downra – a kollégái meg agyvérzést kapnak, hogy összetöri magát egy punt helyett. Az Atlanta ellen várhatóan szanaszét fogja passzolni magát és kollégáit.

 

Lamar Miller

 

28 futás. Leírom még egyszer. HUSZONNYOLC! Tökmindegy, hogy ezek négy yardra mentek, mivel ekkora volumennél Miller felrakott 106 yardot a 4 elkapása mellé, ami jelzi, hogy adott esetben WR3-ként is számítanak rá a csodagyerek Will Fuller és a lehetőségeket vesztő Hopkins mögött. A Texans 75 snapjének 43%-ban szerepet kapott Miller, ami egészen elképesztő szám, nem véletlenül hívták workhorse back-nek.

 

Julian Edelman

 

Ígéretes Garoppolo és Edelman kapcsolata, 7 targettel kínálta meg őt az irányító, viszont mind a hetet el is kapta, így a lehetőség megvan, hogy nagy playeket csináljon, hiszen látható, hogy Garoppolo rá támaszkodott Blount és White mellett leginkább.

 

Julio Jones

 

Ugyan bokasérüléssel küzd, ha valóban Sean Smith kerül rá, akkor Julio robbanékonysága lehet a kulcs egy sikeres meccshez. Smith nagyobb, fizikális, de lassabb cornerback, ezért Julionak egész komoly esélyei vannak ellene. Amennyiben viszont Amersont állítják rá, nálam inkább a HAIL MARY kategóriába kerül.

 

Max Bullough

 

Brian Cushing kiült kólázni 6-8 hétre, az első heti mérkőzésen már Bullough vette át a stafétát tőle. ILB pozícióból egy papírnehezék is lehozna 10 szerelést hetente, ezért LB-ben szegény csapatok számára abszolút működőképes megoldás lehet.

 

Trae Waynes

 

A Vikes CB-je mindenképp fantasy-alapanyag, rá dobáltak a legtöbbet az első héten, mivel a sérüléssel bajlódó Xavier Rhodes cseréje. Így lesz középszerű CB-ből fantasymotor, hiszen a sok rádobott labdából sok tackle fog születni, néhány leütött passzal.

 

HAIL MARY

 

Kirk Cousins

 

A múlt heti teljesítménye alapján nem bíznak benne sokan, azonban várható Kirktől egy komoly visszaugrás pontokban. Az első héten nem dobott TD-passzt, viszont nála ez elég ritka, és egy héttel ezelőtt a Dallas 9,3 passzonként engedett egy TD-t. Van nála sok jobb QB, de nem lesz ezen a héten rossz, pláne a felfüggesztésektől szabdalt Cowboys front seven ellen.

 

Mike Wallace

 

Megmutatta, hogy van még szufla benne, mindenképp megéri rajta tartani a szemünket. Jamar Taylor és Tramon Williams ellen fogja futni az útjait, igazán ígéretes meccsnek nézünk elébe.

 

Akárki a Chargersből

 

Keenan Allen lesérült az egész szezonra, felkészül: Antonio Gates, Travis Benjamin, Tyrell Williams, esetleg Dontrelle Inman. Woodhead is jobban meg lesz szórva passzokkal, a hetekben hamar el fog dőlni, hogy mennyire és kinek osztja szét Rivers papa labdákat. Hasonlóan gondolok a védelemre is, Denzel Perrymant várják idén az élvonalba, amire minden alapja megvan, de múlt héten a bődületesen rossz coverage-képességgel rendelkező Te’o kapta a snapeket főleg, úgyhogy belőle is kifér 6-8-10 tackle és egy interception meccsenként. Bosa is bármikor beugorhat a buliba, és bármennyi pontot szerezhet, csak nem ezen a meccsen.

 

Michael Crabtree

 

Várható, hogy idén jobban fog nyílni az olló Cooper és Crabtree targetjei között, Crabtree mégis életképes red zone-célpont lesz a továbbiakban is. A második reneszánszát élő elkapó tapasztaltabb, és ami fontos, biztosabb kezű Coopernél, amivel jó ideig még kezdőnek is használható a legtöbb ligában.

 

SIT

Akárki a 49ersből

 

Talán nem kell magyarázni, hogy mennyi esélye van az NFC-címvédő ellen a több szakértő által is 1/1-re várt csapatnak. Az első heti fellángolást nehéz lesz fenntartani egy Panthers ellen. Nyilván a szokásos középső LB-k és blitzre küldött falemberek termelhetnek, de nehéz elképzelni, hogy Kuechly és Davis ne büntetnének minden egyes megtett centimétert.

 

Dez Bryant

 

A múlt heti megégés után (1/5) ugyan jobb pontokat várhatunk, de úgy látszik, hogy Prescott teljesen meg van elégedve Witten, Beasley és Elliott hozzájárulásával, és a Redskins secondary sem lesz olyan elnéző, mint a Giants volt. Bryant WR5-szintű teljesítményt nyújtott, ha el is kapja azt a TD-t, amiről az 53 Cowboys-játékoson kívül senki nem gondolja, hogy TD volt, akkor is WR4-számokat hozott volna csak.

 

Martellus Bennett

 

Ahogy a PFF is értékelte: “Is not Aaron Hernandez. Is a great blocker.” – a blokkolás viszont nem hoz pontot fantasyban. Közel két méter magas, 125 kiló, amivel a legtöbb DE-t és LB-t lepipálja, de részben pont ezért főleg blokkolásra lesz használva. Nem tud jól elkapni, nem is dobálnak rá sokat és mélyet – emlékezhetünk, hogy Zach Miller még megosztott TE-ként is mennyivel életképesebb volt fantasy-szempontból, idénre pedig abszolút kezdővé vált még 12 csapatos ligákban is. Bennettnek a Patriots meglepetésekkel teli rendszerében jelenleg az elszánt szakértők sem tulajdonítanak a legmélyebb sleepernél nagyobb jelentőséget – a jelenléte a Patriots előnye, nem a fantasy-tulajdonosaié.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!