Connect with us

Hír

Belichick szerint nem véletlen Brissett jó teljesítménye

Ahogy azt az összefoglalónkból már megtudhattátok, a New England Patriots lesimázta a Houston Texanst a csütörtök esti rangadón, annak ellenére, hogy egy valag sérült játékossal vágtak neki a találkozónak, köztük az idei draft 3. körében kiválasztott irányítóval, Jacoby Brissettel a fedélzeten. Bill Belichick szerint egyáltalán nem a véletlen műve, hogy az ifjonc ilyen profin hozta le a meccset.

 

brissett

 

“Kiválóan kontrollálta magát múlt héten, ma, és mindig, amióta itt van. Nem csinált semmi érdekeset a draftolása óta, csak idejött, és folyamatosan edz, tanul, képezi magát ahogy csak tudja. Folyamatosan csak várta a lehetőséget, és mindig csak tanult és leste akár Jimmy (Garoppolo), akár Tom (Brady) minden mozdulatát. Nagyon keményen dolgozik, és mindig pontosan azt csinálja, amit mondok neki. Edzőként nem is vágyhatnék jobb játékosra, örülök, hogy itt van nekünk.” – mondta a mérkőzés után.

 

Brissett behozott egy új elemet a Patriots játékában, amit még maga Brady sem tudott nyújtani: futásokat az irányítótól, ami egy 27 yardos futott TD formájában is megnyilvánult. Nem volt kiemelkedő passer ratingje, nem dobott 400+ yardot, még csak TD passza sem volt, mégis az ő játéka is kellett ahhoz, hogy lenullázzák a Texanst.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!