Connect with us

Hír

Bírói hiba volt a történelmi pass interference a Lions ellen

Nem lehetnek különösebben elégedettek a bírókkal  a Lions háza táján. A Titans ellen sikerült támadó pass interference büntetést dobni Eric Ebronra, a videofelvételek alapján teljesen jogtalanul. Ez a hiba, mint utólag kiderült, a győzelembe került. A legutóbbi hibás döntés már a Packers ellen érkezett és történelmire sikeredett:

 

dpi-0

 

Nevin Lawson csinált egy 66 yardos pass interference-t Trevor Davisen, ami az utóbbi 30 év leghosszabb ilyen büntetése volt. Ennek köszönhetően a Packers a saját 32 yardosáról a Lions 2 yardosára került. A második leghosszabbat egyébként 2010-ben hozták össze: az 60 yardos volt és a Cleveland Brownshoz köthető. Az NFL utólag úgy ítélte meg, hogy ez egy hibás döntés volt és Lawson nem csinált semmit.

 

A Lionsra rájár a rúd mostanság. Tavaly a Seattle Sehawks és a Green Bay Packers ellen is egy-egy téves bírói ítélet miatt kaptak ki (egyébként ugyanaz a bírói stáb fújta be a DPI-t, akik a tavaly Rodgers elleni face mask büntetést is). Apró vigasz, hogy a fenti DPI büntetés pont nem osztott és szorzott, a Packers e nélkül is megalázóan simán verte meg a Lionst már az első félidőben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!