Connect with us

Hír

A St. Louis-i szurkolóknak kárpótlás jár a bérleteikért

Egy szövetségi bíró ítélete szerint a Rams csapatának kárpótolnia kell bizonyos szurkolóit, akik adott helyre szóló bérletet vásároltak a csapat elköltözése előtt. A Rams még nem döntött a fellebbezésről.

 

Még a St. Louis-i időkben 46.000 olyan szurkoló volt, akik birtokoltak úgynevezett Personal Seat License-t, ami lényegében arra jogosított fel, hogy további díjért egy adott széken ülhessenek az egész szezonban. Ennek a 46.000 embernek egy részét kell egy szövetségi bíró ítéletének megfelelően kárpótolnia a Rams csapatának.

 

A szurkolók pertársasága szerint a bérleteik még érvényesek voltak a költözéskor, és ezzel a Los Angelesben játszott meccsekre is jogosultságuk van. A Rams szerint viszont a költözéssel érvénytelenné váltak a bérletek. Amit valóban elrontott a csapat, hogy a jegyeik viszonteladói ugyan kikötötték a bérletek eladásakor, hogy költözéskor a bérlettulajdonos “így járt”, a Rams által közvetlenül forgalmazott bérletek esetén ez nem történt meg.

 

Mivel senkitől nem várható el, hogy 2500 kilométert utazzon kéthetente egy mérkőzés megtekintéséért, a bíró a kárpótlás mellett döntött. Némely bérlet egészen 2024-ig szólt, így nem lesz könnyű dolga a Ramsnek, ha a fellebbezés után is veszít, és akár csak a töredékét kell a 46.000 bérlettulajdonosnak kárpótolnia.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!