Connect with us

Hír

Anthony Davis egy fura szerzet

Korábban írtunk már róla, hogy Anthony Davis, a 49ers korábbi első körös tackle-je 15 hónapon belül másodszor is visszavonult. Pontosabban elhagyta a csapatot. Igazából egyik kutya, másik eb, a lényeg, hogy nem fog már idén játszani a 49ersben, és kénytelen visszafizetni 2,735 millió dollárt. Pedig, ezt meg is tarthatta volna.

 

1a22ea1807a2b43a

 

Davis idén 3 meccsen valamilyen szinten a csapat tagja volt. Ez azt jelenti, hogy keresett 216 ezer dollárt. De mivel visszavonult, idén 1,2, jövőre pedig 1,5 millió dollárnyi aláírási bónuszt kell visszafizetnie a csapatnak úgy, hogy az első visszavonulása után már 1,6 milliót visszaadott. Davis egy fura szerzet.

 

A tackle az idei három mérkőzésből kettőn inaktív volt agyrázkódás miatt, egyen pedig összesen három snapet játszott. Mivel abszolút hasznavehetetlen és még sérült is, a 49ers jó eséllyel IR-re tette volna az agyrázkódása miatt, kvázi betegbiztosításként pedig megtarthatta volna az idei aláírási bónuszát. Jövőre pedig úgy is kivágta volna a csapat, hisz csak a helyet foglalta volna, ráadásul még cserének is gyengén játszott, tehát összességében a számláján maradt volna 2,7 millió dollár. Sőt, amennyiben nem teszik IR-re, és ellötyög az edzéseken a harmadik csapattal, akkor még az idei 1,2 millióját is hozzákereshette volna.

 

Ehelyett lelépett. A 49ers “reserve/left squad” listára tette, tehát idén már nem játszhat egyetlen egy csapatnál sem és jó eséllyel ezzel vége is a karrierjének. Viszont azért, hogy maga mögött hagyhassa az egészet, 4,4 millió dollárt kell fizetnie.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!