Connect with us

Hír

Bill Belichick megint megcsinálta?

Nemrég történt ugyanis, hogy a New England Patriots megszerezte a Cleveland Browns korábbi első körös bustját játékosát, Barkevious Mingot. Eddig úgy tűnik, hogy Belichick megint tűt talált a szénakazalban.

 

8b786792b97b46f48983b6405cde4cbb-8b786792b97b46f48983b6405cde4cbb-0

 

Mingoról nagyszerű véleménye van a Patriots stábjának, kiváló hozzáállással és kemény munkával teljesíti az edzéseket. Bill Belichick az alábbiakat nyilatkozta a védőjátékosról a CSN New Englandnek:

 

“Egy hete az edzőkomplexumban él gyakorlatilag, hiszen nem ment vissza Clevelandbe a holmijaiért, hogy a lehető legtöbb időt az új stábbal, új csapatával töltse. Még pihenőnapokon sem lehet őt kipaterolni innen. Rengeteg akar tanulni és fejlődni nálunk, folyamatosan videókat néz, és a stábot folyamatosan bombázza a kérdéseivel, hogy csiszolhasson a játékán. Nagyon keményen dolgozik, hogy a korábbi negatív kritikákat semmissé tegye.”

 

Erre ráadásul már a pályán is láthattunk bizonyítékot. Mingo pályán volt a tegnap esti, Giants elleni előszezon találkozón, ahol impozáns teljesítménnyel rukkolt elő. 6 szerelés, egy TFL, két QB hit, valamint két fumble-ban is szerepet vállalt. A nagy sérüléshullám közepette jól jönne a Patriotsnak egy bombaformában lévő Mingo, és ne felejtsük, mindössze egy ötödik körbe fájt Belichikéknek.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!