Connect with us

Hír

Brees nem kíván a hosszabbításáról tárgyalni

Folytatódik a ködösítés Drew Brees és a New Orleans Saints további románcának folytatásáról.

 

NEW ORLEANS, LA - OCTOBER 27:   Drew Brees #9 of the New Orleans Saints  walks off the field after defeating the Buffalo Bills 35-17 at Mercedes-Benz Superdome on October 27, 2013 in New Orleans, Louisiana.  (Photo by Chris Graythen/Getty Images)

 

Jelenleg Brees áldás és átok is a Jazz fővárosában. Kvalitásait mindenki elismeri, egymaga rájátszásesélyes csapattá képes tenni a Saintst, ugyanakkor ott van a dolgok árnyoldala, a pénz. Mert bár az irányító létfontosságú pozíció, a pénz is az, Brees pedig rengeteget vitt el belőle az utóbbi 1-2 évben – félreértés ne essék, nem érdemtelenül. Brees idei cap hitje 30 millió dollár, a fizetési keret majd’ 1/5-e.

 

Ám ezt csak idén van így, a klasszis irányító szerződése ugyanis jövőre lejár, a Saints viszont nem akar róla lemondani, miért is tenné? Az álláspontok azonban nem találkoztak eddig, és ez idén már nem is fog változni valószínűleg. A hírek szerint Brees a szezon kezdetével már nem kíván a hosszabbításával foglalkozni, inkább a játékra koncentrálna. Ennek megfelelően múlt héten ismét felerősödtek a két fél közötti egyezkedések, eddig eredménytelenül, vasárnap pedig már meccs van, vagyis az idő sem Sean Paytonéknak kedvez.

 

 

Ráadásul Brees (és az ügynöke) igényei igen magasak, állítja Jason La Canfora, a CBS insidere: 4 éves, 100 millió dolláros szerződést szeretne magának, amit kizárt dolog, hogy megkap New Orleansban, én legalábbis nagyon meglepődnék. Hiába egy hőse a városnak, egy 37 éves irányítóért nem fognak átlag 25 millió dollárt fizetni évente, akkor sem, ha a fizetési plafon évről évre növekszik. A Saints ajánlata nem ismert, de vélhetően elég messze vannak egymástól, ha még mindig nem született megegyezés.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!