Connect with us

Hír

Brown majdnem az öltözőben maradt a cipője miatt

Korábban írtuk, hogy Tom Bradyt megbüntetheti a liga, mert nem volt a sisakján egy kis NFL logó. Az NFL-ben  ugyanis minden szabályozva van, az is, mit viselhetsz és mit kell viselned egy meccsen: nem vehetsz fel neked tetsző színű zoknit, nem rajzolhatsz bármit az arcodra, nem lehetsz csicsás cipőben. Antonio Brown majdnem megjárta.

 

ctn8ykhuaaaig_3

 

Amennyiben valaki nem az öltözködési szabályok szerint meghatározott viseletben lép pályára, és ezt a mérkőzés előtt vagy közben észre veszik a bírók, akkor figyelmeztetni kell a játékost, hogy ez így nem jó, és addig nem engedik pályára, míg a szabályszegés javításra nem kerül. Ezt a Brady-féle logós eset előtt eddig nem alkalmazták (bár köze lehet a 9/11-es Avery Williamson cipőkhöz is), egyszerűen küldtek egy pénzbüntetést és annyi.

 

Antonio Brown egy félidőt játszott szép sárga-kék cipőben, míg észre nem vették a bírók és szóltak neki, hogy vegyen fel másikat, különben nem léphet pályára. Ezt Antonio Brown maga erősítette meg. A második félidőben már az előírtaknak megfelelő cipőben játszott, ettől még jó eséllyel kijár neki egy kisebb pénzbüntetés. Sőt, mivel nem először csinál ilyet, az első 6076 dolláros csekkje másodjára a duplájára fog nőni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!