Connect with us

Hír

Bruce Arians elégedetlen a fiatalokkal

Bruce Arians már korábban is kifejezte elégedetlenségét, pedig akkor egy győztes meccsen voltak túl. A múlt hétvégi, Bills elleni zakó után érthetően még jobban kiakadt, legfőképp a fiatalok kezelhetetlenségére.

 

arians

 

Ez abból is látszódott, hogy a Patriots és a Bills ellen is pocsékul teljesítő újonc long snapper, Kameron Canadary munkáját megköszönték, és kivágták a csapatból, helyére a korábbi Broncos és Bears LS Aaron Brewer érkezett. Ezen felül nem csak az egykori long snapperük teljesítménye keseríti el, hanem több fiatal játékosának hozzáállása is.

 

“Tele van a csapatunk igazi vezéregyéniségekkel, de ahhoz, hogy te vezér legyél, ahhoz az kell, hogy a többiek kövessenek téged. Nagyon sok fiatal és új játékosunk van, akik gyakran a saját fejük után mennek, és nem követik a rutinosabbak utasításait, ez így erősen két irányú utca. Néhányuknak fel kéne hagynia a régi szokásaikkal, és csapatként működni, mert ez a Cardinal Way.”

 

Egyelőre messze alulmúlják mindenki várakozását az eddigi teljesítményükkel, valamit ki kell találnia Ariansnak megoldásként.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!