Connect with us

Hír

Chandler Jones nem gondol másképp a Pats elleni meccsre

Chandler Jones a nyár folyamán klubot váltott, és New Englandből Arizonába tette át székhelyét. A sors fintora, hogy az első meccsén rögtön a Pats ellen mutatkozhat be új csapatában, ő azonban nem gondol másképp erre a találkozóra.

 

chandler-jones-cikk

 

“Nem teszek különbséget a mostani meg egy átlagos első fordulós találkozó között, mindkettőt ugyanúgy várom, hiszen ezzel veszi kezdetét a szezon. Sok olyan véleményt olvastam arról, hogy ez számomra milyen nagy téttel és érzelmekkel teli találkozó lesz, de a magam részéről ugyanúgy készülök rá, mint bármelyik más találkozóra, semmi extra motivációm nincs.”

 

Azt nem tudjuk, hogy ez a szokásos terelő szöveg-e, vagy tényleg így gondolja, mindenesetre a matchup neki kedvez. A Patriots támadófala finoman sem tartozik a top egységek közé, a Cardinalsnál Jones mellett még Calais Campbellre sem árt figyelni, mindkettejüket nem biztos, hogy a teljes találkozó során semlegesíteni tudják, így akár nagy meccse is lehet egykori csapata ellen. Plusz ugye ne felejtsük, hogy Jimmy Garoppolo fogja a Patset irányítani, aki ilyen körülmények mellett sok rookie mistake-et követhet el, amit a Joneshoz hasonló rutinos játékosok keményen megbüntethetnek.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!