Connect with us

Hír

Chase Daniel csalódott

Elhoz új csapatába az az edző, akivel három évig együtt dolgoztál, elcserélik előled a kezdőirányítót, erre kiszorít téged a resdhirtednek szánt újonc? Te sem lennél boldogabb!

 

Chase Daniel Cikk

 

Chase Danielnek amilyen hamar jött volna a lehetőség, hogy végre kezdő lehessen, olyan hamar elment. Carson Wentz hátsérülése ugyanis helyrejött, Doug Pederson pedig nem is habozott őt nevezni a Sasok kezdőjébe a Browns ellen. Daniel csalódottságát is meg lehet érteni, talán nem erre számított amikor olvasta a híreket az újságban.

 

“Úgy gondolom bárki csalódott lenne az én helyzetemben. De higgyenek nekem, ez nem fog a felkészülésem rovására menni, ugyanúgy csinálom tovább amit eddig. Carson készen áll a profi futballra, övé a kezdő, és nekünk e szerint kell felkészülnünk a szezonra. Számomra persze ezek nem jó körülmények, de ez van, csapatban játszom, emiatt csapatjátékosként fogok viselkedni. Azon vagyunk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból a szezonban, az edző úgy gondolta, hogy erre Carson alkalmasabb, de ezzel semmi gond nincs. Ahogy mondtam, csinálom tovább amit eddig, valamint segítek az ifjoncnak amiben kell, mert ez egy csapatjáték.” – nyilatkozta az érintett a csnphilly.com-nak.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!