Connect with us

Hír

A Bears helyzete egyre reménytelenebb

Akárcsak a csoportriválisnál, Chicagoban sem túl rózsás a helyzet. Ami összejöhetett a szeles városban, az össze is jött.

 

trevathan

 

Elsőként a védelmet nézzük meg, ahol több fontos játékos is kisebb-nagyobb sérüléseket szedett össze. Azok után, hogy a pozíciós rangsorunkban egy igen tehetséges egységnek tituláltuk a Macik védelmét, sorra dőlnek ki ezek a láncszemek. Danny Trevathan, aki már Denverben is az üvegtestéről volt híres, Chicagoban sem bírta sokáig egészségesen. A fiatal linebackernek ezúttal a hüvelykujjával vannak problémák, amik mindenképp orvosi beavatkozást igényel, John Fox szerint azonban még láthatjuk őt játszani ebben a szezonban.

 

Lamarr Houston már nem volt ilyen szerencsés, a 29 éves OLB keresztszalag szakadás miatt idén már nem fog pályára lépni. Eddie Goldman pazarul kezdte a szezont, de a másodéves NT bokaficam miatt nagyjából egy hónapig nem lesz bevethető állapotban.

 

Plusz ugye ne feledkezzük meg Jay Cutler ujjsérüléséről sem, aki day-to-day státuszban van a Bearsnél, azaz vélhetően a meccs napján fog kiderülni, hogy játszhat-e. Cutler ugyan nem közönség kedvenc Chicagoban, de ha Hoyer és közte kéne választani, inkább előbbire tennék javaslatot. A Bears 0-2-vel kezdte a szezont, nem mintha a playoff lenne ott a prioritás idén, de lassan igen közel kerülhetnek az 1/1 stádiumhoz, ha továbbra is romlanak a körülmények.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!