Connect with us

Hír

Cruz is beszólt Normannek

Victor Cruz, a Giants 700 nap kihagyás után visszatért elkapója élesen kritizálta a Redskins cornerét, Josh Normant, amiért az nem végig Antonio Brownon védekezett. Úgy tűnik, ráragadt Odell Beckham Norman iránti ellenszenve.

 

NFL: Pro Bowl-NFC Practice

 

A dolog apropója, ahogy arról mi is írtunk, hogy Norman a Steelers elleni mérkőzésen nem Antonio Brownt őrizte, helyette a pálya baloldalára figyelt. Ez egyrészt azért volt érdekes, mert Brown szénné égette Bashaud Breelandet, másrészt pedig a liga legjobban fizetett cornerétől elvárható lenne, hogy az ellenfél legjobb elkapóját őrizze:

 

Különösen, mivel Norman a liga legjobb cornerének tartja magát. Én a helyében mindenhová követtem volna AB-t, de ő nem tette. Ez az ő döntése, mindig az övé. Oda lehet menni az edzőkhöz és kérni őket, hogy “hadd őrizzem én ezt a srácot”. Ha ő ezt megtette és nemleges választ kapott, akkor visszavonom, amit most mondtam“.

 

Arról nincsenek infók, hogy Norman megkérte-e Grudent, hogy követhesse Brownt, vagy sem. A mérkőzés után csak annyit mondott, hogy teljes mértékben megbízik az edzők döntéseiben és igazából ez rendben is van. Valamint tegyük hozzá, hogy azért őrizte ő Brownt párszor és abban a pár playben ki is vette a játékból a klasszis elkapót.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!