Connect with us

Hír

DeMarcus Ware kevesebbet játszik, hogy jobban pusztíthasson

A Broncos védelmi guruja, Wade Phillips szerint Von Miller ott fogja folytatni a szezont, ahol tavaly abbahagyta, ellenben pass rusher társa, DeMarcus Ware csak limitáltabb szerepet fog kapni.

 

NFL: Super Bowl 50-Carolina Panthers vs Denver Broncos

 

Ware a Panthers elleni Super Bowl döntőn két sacket szerzett és 60 snapen volt fent a pályán, de hasonló játékidőre a szezonban nem számíthat. Egyrészt már 34 éves a jövőbeli Hall of Famer legenda, másrészt egyre többet panaszkodik hátfájdalmakra. A tavalyi szezonban csak 11 meccsen tudott pályára lépni, ezeken 7,5 sacket és egy fumble-t szerzett.

 

A Broncosnál úgy gondolják, hogy Ware sokkal hatékonyabb lehetne, ha nem teljes értékű kezdőként, hanem leginkább szituációs pass rusherként használnák. Egyrészt kevesebb terhelést kapna, frissebb lenne a legfontosabb pillanatokban, amolyan Elvis Dumervil szerepet töltene be, aki bár 2014-ben csak 2 meccsen volt kezdő, összesen 17 sacket szerzett a Ravensben. Valamint nem szabad megfeledkezni az első körös Shane Rayről sem, akinek egyre több játékidőt kell adni, hogy lassan átvehesse Ware helyét a védelemben.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!