Connect with us

Hír

Brees: a gyerekeim nyugodtan focizhatnak

Nagyon sok NFL játékos van azon a véleményen, hogy bár ők ilyen-olyan mértékben sikeresek lettek az NFL-ben, de semmi esetre sem engednék a gyereküket játszani. Legtöbbjük ugyanis azért választotta ezt a sportot, hogy kitörjön a szegénységből, ezzel kockára téve az egészségüket. Drew Brees, a New Orleans Saints irányítója viszont úgy van vele, ha játszani akarnak a gyerekek, játszanak:

 

Hogy a fiaim fociznak-e? Persze, a szart is kiverik egymásból” – mondta Brees. “A játék ugyanaz, mint 10 vagy 20 éve. Persze a szabályok változnak, lehet, hogy például egy safety máshogy csinálja meg a szerelést, hogy ne büntessék meg. A múltban azért nem így volt, amikor az egyik srác kiütötte a másikat, az nagy dolognak számított és mindenki éljenzett. A szemlélet lett más, ilyen ‘menjen már valaki oda, hogy jól van-e’ “.

 

drewbreeshit

 

Brees véleménye nagyon old school, bár azért mérkőzés közben, amikor egy-egy sack után megnyúlik a nyaka, nagyon mérges tud lenni. Ennél a jelenetnél például nem ujjongott, pedig nem kapott akkorát, mint például Newton. Jó dolog a kemény szerelés, a sport velejárója, de azért nem árt odafigyelni a másikra és alkalomadtán megnézni, hogy jól van-e.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!